Før DBHU Super Six 2011

af | sep 9, 2010

Natten til lørdag indledes DBHU Super Six 2011.


Det er den 2. udgave af den eksklusive turnering, hvor kun 6 spillere får mulighed for at deltage.


I DBHU Super Six 2010 vandt Bjarne Axelsen foran Anders Dodensig, mens Nico Lyksholm besejrede Anette Engel i bronzekampen.Denne gang deltager følgende 6 spillere:  • Bjarne Axelsen
  • Anette Engel
  • Anders Dodensig
  • Michael Toft Nielsen
  • Emil Algrensen
  • Jess Jensen

Der vil blive spillet play off bedst af 7 kampe alle mod alle.


Herved vil alle spillere minimum spille 20 kampe og maximalt 35 kampe.


Der gives 3 points for en sejr i play off og 0 points for et nederlag.


Turneringens points lægges sammen med points opnået i afdeling 2 og 3 af DBHU Super Six 2011, som foreløbig er planlagt til mandag den 27. december 2010 og lørdag den 22. januar 2011.


De 6 tilmeldte spillere vil have førsteret til at deltage i afdeling 2 og 3 af DBHU Super Six 2011, men skulle en spiller være forhindret, gives retten videre til den bedst placerede på DBHU Ranglisten af dem der ikke i forvejen er en del af deltagerfeltet.


Den samlede vinder af DBHU Super Six 2011 er den med flest points.
Har to eller flere spillere lige mange points regnes points i indbyrdes kampe.


Skulle det stadigvæk stå lige spilles der et slutspil med de implicerede spillere, således guld, sølv og bronze kan uddeles.


 


Inden 1. afdeling lørdag den 11. september 2010 kl. 00:01 har bordhockey.dk talt med den forsvarende mester i DBHU Super Six Bjarne Axelsen om, hvordan han tror DBHU Super Six 2011 vil udforme sig og om de deltagende spilleres aktuelle styrke.


 


Bjarne Axelsen udtaler om DBHU Super Six 2011:


"Der er ingen tvivl om at alle andre spillere igen vil prøve at placere favoritværdigheden på mine skuldre.
Det er der ikke noget underligt i.
Som forsvarende vinder af turneringen, dansk mester m.v. må man regne med det, selvom jeg rent faktisk har tabt 3 og kun vundet 144 af de 148 kampe jeg har spillet i denne sæson.

Jeg synes også den seneste opvarmning i BM 189 viste, at netop de nærmeste rivaler på DBHU Ranglisten Anette Engel (2) og Anders Dodensig (3) rammer topformen i rette tid.

Anette Engel spillede meget aggressivt og var farlig fra mange vinkler og viste desuden mange forskellige angrebskombinationer.


Anders Dodensig spillede sit bedste spil mod mig i denne sæson og viste bagud med 0-1 i kampe i play off mod Emil Algrensen at han kunne vende slaget trods det faktum at han – ligesom undertegnede – igen var ramt af mange pucke der kom ud igen.
Iøvrigt et stigende problem med de røde målbure og som vi i Fremad Eagles er nået frem til muligvis skyldes at burene er lavet af en blanding der går dem fastere.


Disse to spillere (Anette Engel og Anders Dodensig red.) kan derfor ikke rende fra at der også hviler et vist pres på deres skuldre.

Anders kommer dog allerede i 1. spillerunde på en hård opgave mod Michael Toft Nielsen, som jeg selv havde fornøjelsen af at træne med sidste lørdag (lørdag den 4. september red.) og han er også inde i en god udvikling som vil betyde meget for hans bredde i spillet.
Tidligere har man set mange tætte kampe mellem Anders og Michael, og den indledende affære kl. 00:05 kan blive meget interessant.


Emil Algrensen viste med endnu en sejr over Anders til BM 189 at man hele tiden skal være opmærksom på hans meget præcise skud, så han skal heller ikke undervurderes.

Jess Jensen er nok den spiller der kan møde op til turneringen uden noget som helst pres.
Jess har gennem træning udviklet sig meget og havde for nylig en tæt play off mod Emil, men ellers vil Jess som nummer 10 på DBHU Ranglisten komme på en hård styrkeprøve natten til lørdag.
Alene det at deltage efter kun at have spillet et halvt år er dog en kæmpe præstation i sig selv."Vi kan se frem til megen spænding, og bordhockey.dk vil forsøge at opdatere hele natten til lørdag.