Før Coppa Angela 2010

af | okt 1, 2010

Før Coppa Angela 2010 spillede Bjarne Axelsen og Anette Engel 10 kampe som opvarmning fredag.


Her viste Anette Engel spillemæssig fremgang med hele 3 sejre i 10 kampe mod Bjarne Axelsen, hvilket bestemt ikke har været hverdagskost indtil videre i sæsonen, hvor Bjarne Axelsen har vundet 289 ud af samtlige sine 299 spillede kampe i denne sæson heraf også langt de fleste mod Anette Engel.


Resultaterne med Bjarne Axelsen nævnt først:
2-4, 1-2, 8-3, 3-0, 3-2, 3-1, 1-3, 6-0, 5-3 og 4-1Om formatet med en bordhockeykamp over 10 omgange vinder indpas i en fremtidig turnering ved man aldrig, men det er ihvertfald ikke noget der står lige foran et afgørende gennembrud, idet det ikke har været diskuteret i DBHUs bestyrelse.Det forlyder også, at sølvvinderen fra Sommer Cup 2010, Anders Dodensig, har varmet kraftigt op til turneringen i ugens løb.
Efter sigende er tysktimer i 10. klassescenteret i Brønderslev endda blevet inddraget til træningsmæssige formål.


De øvrige spillere i Division A er Michael Toft Nielsen, Emil Algrensen og Nico Lyksholm.


Michael Toft Nielsen har ladet op til turneringen med træning sidste lørdag med Bjarne Axelsen.
Det forlyder at der er blevet kigget video.


Emil Algrensen havde en fin træningsturnering i BM 195 torsdag hvor han bl.a. spillede en uafgjort mod Anders Dodensig og senere vandt i forlænget spilletid.


Desuden er der comeback til Nico Lyksholm, der ikke har spillet siden Europamesterskaberne 2010 i Överum, Sverige.


I Division B er der comeback til den danske mester i round robin i B-gruppen 2009 Bjarne Rytter Sørensen, der sammen med Jess Jensen og Jørgen Jørgensen er de rutinerede spillere i denne division, mens der ganske givet bliver hård konkurrence fra de fremadstormende unge løver Lasse Kristensen, Kim Pedersen og Victor Bodilsen.


 


Turneringen starter lørdag den 2. oktober med indskrivning kl. 9:45.


 


Brønderslev,
Fredag den 1. oktober 2010