FBK-mesterskabet 2005 – afdeling 3

af | nov 17, 2005

Jan Berggren Jensen og Bjarne Axelsen mødtes igen i finalen – for anden uge i træk – i FBK-mesterskabet. Denne gang var det tredje afdeling der blev afviklet, og det blev en affære med mange interessante og særdeles tætte kampe.

Faktisk var det kun Jan Berggren Jensen der gjorde det slemme ved Jørgen Jensen i indledende runde og vandt med 10-2. Ellers var der ufattelig mange kampe der kun blev vundet med et mål.


Eksempelvis mødtes Carsten Nielsen og Bjarne Axelsen 5 gange denne onsdag aften. Bjarne Axelsen vandt disse kampe med 3-2, 4-3, 5-0, 6-5 og 2-1 altså hele fire kampe der kun blev vundet med et mål.


I semifinalerne slog Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Brønderslev Carsten Nielsen fra Frederikshavn BK med cifrene 5-0, 6-5 og 2-1, mens Jan Berggren Jensen vandt over Kenneth Nielsen med 5-0, 5-3 og 3-2 efter forlænget spilletid.

Dermed stod den på finale mellem Jan og Bjarne…….

De blev nogle rigtigt gode kampe.
For første gang indenfor de sidste mange danske turneringer blev Bjarne Axelsen virkelig presset ud mod den dybe afgrund.

Jan Berggren Jensen tabte ganske vist den første kamp med 3-7 men vandt derefter med hhv. 3-2 og 4-2 og dermed lignede det en gevinst til den unge talentfulde FBK´er.

Den gamle ørn var dog ikke helt stækket endnu for i den 4. kamp vandt Bjarne Axelsen med 4-1 og dermed skulle de to ud i en femte og altafgørende kamp.

Den blev misvisende i forhold til det tætte spil de to spillere havde givet hinanden i de hidtidige 6 kampe denne onsdag aften.
Bjarne Axelsen vandt 8-1 og dermed sikrede han sig sejren i tredje afdeling af FBK-mesterskabet 2005.

I kampen om tredjepladsen vandt Carsten Nielsen over Kenneth Nielsen med cifrene 4-2, 4-3 efter forlængelse, 0-3 og 5-4.

I det samlede klassement er det dog fortsat Jan Berggren Jensen der fører med 65 points mens Bjarne Axelsen har 50 points. Det samme har Carsten Nielsen mens Kenneth Nielsen er nummer fire med 48 points. Endelig har Jørgen Jensen 46 points på en øjeblikkelig femteplads.


Næste afdeling er onsdag den 23. november fra kl. 18.30 på adressen Skolegade 8 i Frederikshavn.