DK-9700 Brønderslev

Anders Dodensig vinder DM 2015 i U25
DM-titlen 2015 er spillerens 4. DM-guld for ungdomsspillere

Kampreferat:

I 1.sæt bringer Anders Dodensig sig hurtigt foran og hjemtager ret sikkert sættet med 7-2.

I 2. sæt fører Anders Dodensig 6-3.
Mathias Jacobsen udligner til 6-6, hvorefter Anders Dodensig afgør sættet med en skyffel til 7-6.

I 3. sæt kommer Anders Dodensig på 2-1 hvorefter Mathias Jacobsen med 3 mål i træk bringer sig foran med 4-2 og derefter holder en føring på minimum et mål resten af sættet.
Anders Dodensig reducerer til 5-6 hvorefter Mathias Jacobsen scorer det afgørende mål til 7-5.

4. sæt bliver meget tæt, intenst og spændende.
Mathias Jacobsen fører 2-0, 3-2, 5-4 og længe 6-5, men Anders Dodensig får udlignet til 6-6 på et skud fra venstre back og afgør kampen med en Nacka til 7-6.
Undervejs udligner Anders Dodensig også fra bagud 0-2 til 2-2 på to diagonalt placerede centerfinter.
Inden afgørelsen scorer Anders Dodensig til 5-5 på en centrifuge men giver Mathias Jacobsen en sætbold ved stillingen 6-5 efter et kikset skud fra Anders Dodensigs venstre back som rammer Mathias Jacobsens center og stryger i mål til føring 6-5 til Mathias Jacobsen.

Det afgørende sæt var dramatisk, og for begge spillere var maximalt pressede til det yderste, hvilket sås tydeligt i flere små men potentielt afgørende situationer.
En ordveksling som “Ny face off” der blev responderet med “Det kan du godt glemme alt om, det pis!” var tydelige eksempler på, at den påsatte dommer var absolut nødvendig.
Kampen varede – effektiv spilletid – cirka 60 minutter.

Titlen er Anders Dodensigs 4. som dansk mester i ungdomskategorien, idet han også vandt i 2010, 2011 og 2012 mens Mathias Jacobsen vandt i 2013 og 2014.