Euro og kroner til ørnene

af | okt 12, 2009

Fremad Eagles medlemmer får i denne sæson kontant afregning hvis de præsterer gode resultater iført den grøn/hvide trøje.


De største belønninger hentes ved medalje til Fremad Eagles Bordhockey i World Club Championships 2010 den første weekend i maj i Tjekkiet samt ved medalje i en World Tour Big 6.


En lidt mindre belønning hentes ved medalje i en almindelig World Tour.


Beløbene er oplyst i Euro og kroner.Medalje i World Club Championships 2010:
150 Euro til hver spiller ved guld til Fremad Eagles
100 Euro til hver spiller ved sølv til Fremad Eagles
 50 Euro til hver spiller ved bronze til Fremad Eagles


Hvem der deltager for Fremad Eagles vil bero på en holdudtagelse foretaget af bestyrelsen medio februar 2010.
Alle der er registreret som spiller for Fremad Eagles Bordhockey senest den 15. februar 2010 vil være inde i billedet.Medalje i World Tablehockey Tour Big 6
150 Euro for guldmedalje (1200 kroner)
100 Euro for sølvmedalje (800 kroner)
 50 Euro for bronzemedalje (400 kroner)Medalje i World Tablehockey Tour
75 Euro for guldmedalje (600 kroner)
50 Euro for sølvmedalje (400 kroner)
25 Euro for bronzemedalje (200 kroner)


Det er et krav for at pengene kommer til udbetaling at spilleren under den pågældende turnering er iført klubbens spilletrøje.

"Klubbens spilletrøje er det der identificerer os som spillere tilhørende Fremad Eagles Bordhockey, og ved at vise vores karakteristiske grønne og hvide farver frem i udlandet, promoverer vi vores klub som en af verdens absolut førende", udtaler Bjarne Axelsen – klubbens formand – til bordhockey.dk


"I bund og grund bør det at bære klubtrøjen og være stolt af det naturligvis være en selvfølge, ligesom det jo også ville være helt omsonst at forestille sig en FCK-spiller til en fodboldkamp i superligaen troppe op i sit fritidssæt", siger Bjarne Axelsen.


"Da det ikke desto mindre ikke nødvendigvis er en selvfølge, har bestyrelsen set sig nødsaget til at præcisere dette", siger klubformanden.For klubbens ungdomsspillere er der mulighed for at optjene penge til rejser til udlandet men det forudsætter at man deltager i samtlige turneringer tilhørende DBHU Grand Prix 2009/2010.


Her er det naturligvis også et krav at man er reglementeret påklædt i klubbens spilletrøje.


 


Brønderslev, tirsdag den 28. juni 2009