Euro 2010 Training

af | jun 10, 2010


Torsdag aften blev der trænet på Masthuggsterrassens Vandrarhem i Göteborg, da 5 af de 6 deltagende danske spillere til EM 2010 i Överum i Sverige varmede op til det forestående mesterskab med en dobbelt Round Robin.


 


Nedenfor slutstilling:


1. Bjarne Axelsen – 22 points
2. Nico Lyksholm – 14 points
3. Anette Engel – 7 points
4. Anders Dodensig – 7 points
5. Berthram Jellesen – 6 pointsBjarne Axelsen mistede kun points i den første kamp mod Nico Lyksholm som sluttede 1-1, hvorimod Bjarne Axelsen vandt den anden kamp 6-2.


Til gengæld vandt Nico Lyksholm begge kampe mod Anette Engel, men spillede dog én kamp uafgjort mod Berthram Jellesen og vandt en og tabte en mod Anders Dodensig.


Tredjepladsen blev afgjort i den allersidste kamp hvor Anette Engel skulle besejre Berthram Jellesen, hvilket også skete med cifrene 2-0, hvorved hun blev nummer 3 med samme antal points som Anders Dodensig, og indbyrdes havde Anette Engel vundet den ene kamp 3-1 mod Anders Dodensig, hvorimod sidstnævnte kun vandt den anden kamp med 2-1.


Indbyrdes var Anders Dodensig også dårligere end Berthram Jellesen, der vandt deres ene kamp 2-1 mens den anden sluttede uafgjort 1-1, men her sluttede Anders Dodensig dog alligevel højest, da Berthram Jellesen manglede et enkelt point.


Det kunne være hentet i en meget tæt kamp nummer 2 mod Nico Lyksholm, hvor sidstnævnte vandt 1-0 men med mange chancer til Berthram Jellesen i den sidste halvdel af kampen.
Opdatering:

Efter turneringen spillede Anders Dodensig og Bjarne Axelsen en play off-kamp til bedst af 5.


Anders Dodensig spillede flot i de to første kampe som han begge vandt, hvorefter presset sandsynligvis blev for stort, for på skammelig vis blev den sikre føring på 2-0 i kampe sat over styr omkring klokken 22:00 torsdag aften svensk tid.
Det lover ikke godt for en eventuel mulighed i en slutkamp i Friesen Cup 2010 i Tyskland, hvor de afgørende kampe oftest spilles meget sent.


Retfærdigvis skal det dog siges at Anders Dodensig havde et skud – måske på stolpen måske i nettet – i forlængelsen i den tredje kamp, men ind ville pucken på det iøvrigt usædvanligt sløve bord dog ikke.


Anders Dodensig var voldsomt utilfreds med at der var bund i målet og man tør ikke tænke på hvad det unge håb ville have skreget hvis han havde deltaget i det hedengangne Frederikshavnermesterskab, hvor man pr. tradition altid spillede med bund i målene.


I den 5. og afgørende kamp gik forsvaret endda fuldstændig op i limningen og den unge håbefulde dansker måtte indkassere et nederlag på 6-0, og som han selv ville sige fristes man til at sige “IGEN”.


Dermed vandt Bjarne Axelsen 3-2 i kampe.