Et andet kig på NM 3

af | feb 20, 2006

Af: Peter Ørum


Hvorfor starte med en krystal; er det et kig ind i fremtiden eller måske noget helt tredje – læs artiklen og du bliver klogere – måske 🙂 Deltagerne i tredje afdeling af NM3 havde en masse hyggelige kampe ved bordene. Brønderslev Familie- og Firmaidræt havde stillet deres fortrinlige lokaler til rådighed og samtidigt sørget for betjening af alle spillerne.


For mit vedkommende var der undervejs nogle spændende kampe. I den indledende runde var der mange opgør, for mit vedkommende knap så intense som man kunne have ønsket sig, til gengæld var de hyggelige og uden den helt store dramatik. Højdepunktet for mig var kampen mod Mathias – der var på det tidspunkt allerede lagt op til en revanche kamp fra sidst. Kampen mod Michael Toft var bestemt heller ikke uinteressamt; 3-0 til Hr. Toft var stillingen efter et minuts spil, jeg havde simpelthen serveret pucken for Michael direkte foran mål – det blev straffet. Meeeen, Toft skulle nu ikke føle sig alt for sikker, som kampens resultat 4-4 viste tydeligt. Michael er absolut en spiller i fremgang (eller man skal måske sige EVOLUTION) – og det er altid en fornøjelse at spille mod ham.


I 1/4 finalen magede det sig således at kampen skulle stå imod vort unge talent Anders Dodensig. Jeg ville allerhelst have valgt en af de andre spillere, men at skulle spille mod de unge talenter kan være sjovt. Set fra en anden synsvinkel havde det været sjovt hvis de istedet kæmpede mod hinanden.


Semifinalen mod Mathias var rigtigt spændende. Vi var begge klar til endnu et opgør. De første par kampe var for mit vedkommende præget af en del nervøsitet – men det er FEDT når der virkeligt er spænding. Herefter begyndte mit spil at være mere sammenhængende timingen i forsvar og angreb var der. Som bekendt endte det med at jeg trak det længste strå og Mathias måtte strække våben. Mathias er virkeligt blevet go!


Finalen blev endnu et opgør mod Bjarne. Det er utroligt at han igennem en turnering kan holde sit niveau så højt – det er sjældent han sænker paraderne må man nok sige :-). At spille mod Bjarne er egentligt ikke noget der bekommer mig særlig godt. De timer vi ellers bruger sammen i den ene og anden sammenhæng gør nok sit til at jeg måske ikke er helt så klar som jeg burde være, men ikke desto mindre blev det et af de opgør hvor man kunne se begge parters ører blev røde (altså pga. bordhockey). Bjarne kom foran på flot spil og ikke mindst et par ¤#”¤# centerfinter – her skal man altså være koncentreret og vaks på fingrene skal jeg vist sige!!!. De første par kampe tog Bjarne hjem i stiv arm, herefter vendte spillet. Jeg spillede en glimrende kamp og vandt 4-3. I den næste kamp som skulle vise sig at blive den sidste lykkedes det mig at komme i front 2-1, men jeg måtte igen sande at totalt all-out attack altså ikke er den rigtige strategi gennem en hel kamp… 10-9-8-7 … pis…. det lykkedes Bjarne at få pucken hamret ind i målmaskerne til resultatet 3-2 et par sekunder før tid.


3-sekunder senere var pressen til stede – i form af Peter Nielsen. Han forsøgte forgæves i bedste paparazzi-stil at tage fyre blitzen af i håb om at få et billede af finalisterne, men på det tidspunkt var foto-genet slået fra.


Café Chris var bagefter rammen for en rigtig hyggelig 3. halvleg – her kunne vi dog godt tænke os at se flere tilmeldinger sku&#39 jeg hilse og sige.


Ægerligt at der ikke var nogen Frederikshavnere med. Jeg håber snart de dukker op med hele banden – det giver altså noget ekstra at ha&#39 flokken helt samlet!. Jeg håber også at Kenneth er klar næste gang – og med stenen øverst vil jeg gerne symbolisere at jeg håber hans ryg bliver klar igen (det er en såkaldt rosakvarts der skulle sikre ordentligt søvn og fjerne dårlige stråler – I kan læse mere nedenfor :-))) eller ordne Bjarnes fjernsyn)


Fra Fremad Eagles-leksikonet:
“Rosakvartssen er eminent til afskærmning af skadelig stråler f.eks. fra TV&#39et men også jord- og vandstråling. Man kan lægge en af disse sten uder sengen en nat eller to for at mærke virkningen heraf og opnå en bedre søvn.
Kan endvidere lige som Hæmatitten anbefales til stoppe snorken.”