Efterårs Cup 2011 (facts)

af | okt 19, 2011

Onsdag den 19. oktober 2011 blev der spillet Efterårs Cup 2011.


Der blev spillet dobbelt round robin med de 4 bedste til semifinalerne.
Bjarne Axelsen, Anette Engel, Mads Jacobsen og Johnny Pedersen gik videre til semifinalerne.
Rasmus Nielsen havde dog på 5. pladsen samme antal points som Mads Jacobsen efter dobbelt round robin men faldt på indbyrdes kampe.


Desuden blev finalen en af de mest spændende 7-sæts-kampe, der længe er set mellem Bjarne Axelsen og Anette Engel.


Anette Engel magtede denne gang at vinde to kampe og førte desuden 1-0 i den 6. kamp, hvilket jo som slutresultat ville have resulteret i en måske meget spændende og nervepirrende 7. og afgørende kamp.


Bjarne Axelsen fik dog taget sig sammen i kamp 6, som siden blev vundet 4-2.


Finalen blev spillet uden brug af puckdeflektorer med den sædvanlige omgang returpucke til følge i form af pucke der – efter at have været inde og vende i målburet – kom ud igen.


"Det er jo en vane for nogle spillere efterhånden siden målene forvandlede sig til en mere mørkerød farve fra fabrikantens side", siger den ene af finalisterne fra Efterårs Cup 2011, Bjarne Axelsen.


"Det er kun endnu et argument for, at det internationale bordhockeymiljø forhåbentlig siger ja til at tillade puckdeflektorer, når dette spørgsmål er til afstemning på ITHFs ekstraordinære konference fra den 2. til den 9. november 2011", siger Bjarne Axelsen.


"Puckdeflektorer er bestemt ingen vidunderløsning på dette problem, men for nogle hjælper det, og da der med lovforslaget til ITHFs konference ikke lægges op til at tvinge spillere til at bruge puckdeflektorer men derimod giver dem muligheden for at medbringe disse til turneringer hvis de finder det hensigtsmæssigt, håber jeg naturligvis på et ja til dette forslag", siger Bjarne Axelsen.


 


Nedenfor ses resultater fra semifinaler, finale og bronzekamp:


 


Semifinaler:
Bjarne Axelsen – Johnny Pedersen = 3-0, 7-1, 3-0
Anette Engel – Mads Jacobsen = 4-1, 5-2, 4-2


 


Kampen om tredjepladsen:
Mads Jacobsen – Johnny Pedersen = 2-1, 1-0, 2-3, 2-0


 


Finalen:
Bjarne Axelsen – Anette Engel = 4-3, 6-3, 2-5, 6-2, 2-3, 4-2