Eagles Tour 2005 part. 9 – De objektive kendsgerninger

af | nov 8, 2005

For første gang i verdenshistorien præsterede Manden med tryllestaven at kvalificere sig til finalen i Fremad Eagles Tour 2005.


Her tænkes der selvfølgelig på det FREMAD-stormende talent fra den selvbestaltede underenhed af Fremad Eagles Pandrup FC – Hr. Brian Robert Møller.

En hæsblæsende indledende kamp mod Bjarne Axelsen blev tabt med 2-7 men det var lige nøjagtig nok til at kvalificere sig til finalen på bekostning af Peter Nielsen der havde scoret et mål for lidt i forhold til Brian Robert Møller.


I finalen førte Brian Robert Møller flere gange men måtte afslutningsvis inkassere et nederlag på 4-6 i slutkampen til Bjarne Axelsen.


I kampen om tredjepladsen vandt Den Stegte Aftenørn Bjarne Rytter Sørensen med 2-1 efter forlænget spilletid over den evige rival Peter Nielsen på et mål hvor pucken på højkant trillede om bag målmanden hos Peter Nielsen der febrilsk hjalp pucken det sidste stykke vej ind over egen mållinje.


Et mål fra en finale og så en fjerdeplads Peter Nielsen………..


Havde denne skæbne overgået manden der efter sejren viste glimrende smagsprøver på VM i afrikansk krigsdans  – nemlig Gebratene Rabe – havde han ganske givet udbrudt “This goalkeeper is INDEED not fucking good enough” men nu havde ravnen heldet med sig denne gang hvilket blev fejret ved at meje samtlige holdkammerater i lokalet ned i et sandt kamikazeangreb med arme og ben.


I kampen om den eftertragtede femteplads viste den unge lovende ørn Anders Dodensig sand vindermentalitet da han her besejrede Anette Engel med 3-1.Det bør også nævnes fra turneringen at der hos flere spillere sås en vis mathed oven på DM for hold 2005 i lørdags hvor de fleste jo havde være med – dog ikke manden der præsterede perler på snor Brian Robert Møller, der jo selvfølgelig også – hvilket MÅ være forklaringen – havde hviledag hele lørdagen :-)))

Iøvrigt blev der overvejet fremover at lave fællesspisning efter træning for ørnene eftersom den vestligste ørn allerede tidligt på dagen truede med at lave spaghettirør ud af manden fra Ravneland……….


Næste afdeling af Eagles Tour 2005 er næste tirsdag kl. 16 til 19 på Niels Bohrs Plads i selskabslokalerne ved siden af vaskeriet.


HUSK tilmelding senest mandag kl. 15.00 på SMS til Bjarne Axelsen eller ved opkald til 28 34 43 40 – MEGET GERNE FØR MANDAG af hensyn til turneringsplanlægningen.