Eagles Tour 2005 part. 11 (Referat)

af | nov 23, 2005

Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev trænede igen på livet løs tirsdag den 22. november 2005 fra kl. 16.00 til 20.00 i selskabslokalerne på Niels Bohrs Plads i Brønderslev ved siden af vaskeriet.

Der blev også spillet indtil flere turneringer.

Den første – traditionen tro – en turnering alle mod alle.

Her sikrede Bjarne Axelsen sig maximumpoints mens Peter Ørum kom ind på andenpladsen foran Michael Toft Nielsen der blev nummer 3. Michael Toft Nielsen tabte dog undervejs i turneringen noget overraskende til Peter Nielsen med 1-2. Det var Peter Nielsens første sejr nogensinde over en af de danske mestre for hold Michael Toft Nielsen.

Til gengæld tabte Peter Nielsen ligesom så mange andre til Anette Engel der denne gang sikrede sig en placering som nummer 4 kun et point efter Michael Toft Nielsen.

Nummer 5 denne gang blev Peter Nielsen mens Anders Dodensig snuppede 6. pladsen. Anders Dodensig slog bl.a. Bjarne Rytter Sørensen, som han ellers tidligere har haft store problemer med. 1-0 vandt Anders dette opgør.

Bjarne Rytter Sørensen blev iøvrigt nummer 7 mens Lasse Dyrnø Mathiasen snuppede 8. pladsen.

HUSK at træningen er hver tirsdag fra kl. 16 til 20.

Tilmelding til turneringen er NØDVENDIG senest dagen før (altså om mandagen) kl. 15.00 til Bjarne Axelsen, men som altid må man meget gerne tilmelde sig før!!