Eagles Spring Championship 2006 omgang 8

af | mar 14, 2006

En af skoleeleverne fra den forgangne uges besøg på Skolegade Skole dukkede op til Fremad Eagles træningsturnering Eagles Spring Championship part. 8 som tirsdag blev afviklet i selskabslokalerne på Niels Bohrs Plads i Boligforeningen PM´s afdeling 11 – nemlig vinderen af klassemesterskabet i 5.b Ahmad Kassem Ahmad.

Det var vel nok også det mest positive der var at sige om en turnering som viste en vis afmatning ovenpå mange turneringer på det sidste og måske også den kendsgerning at Eagles Spring Championship 2006 lakker mod enden og de forskellige spillere er ved at ha´ fundet sine endelige placeringer.

Det blev – for Gud og vanvittige statistikere ved hvilken gang – til en finale mellem Bjarne Axelsen og Peter Ørum.


Førstnævnte vandt med 1-4, 5-1 og 5-1.


Bordenes kvalitet var nok ikke ligefrem på højde med Black Ravens Bordhockeys borde i forbindelse med 4. afdeling af Nordjysk Mesterskab 2006 som i lørdags blev afviklet i Omnihuset på Filstedvej i Aalborg.

Dette er dog også kun en træningsturnering.

Det mest interessamte var egentlig at skue ud over bord 3 i den tredje og afgørende kvartfinale mellem Bertram Jellesen og Peter Ørum.
Peter Ørum havde vundet den første kamp med 6-1 men tabte den anden kamp 3-4 selvom han kom godt igen efter at Bertram Jellesen havde chokstartet og bragt sig foran med 4-1 halvvejs gennem opgøret.

I den tredje og afgørende kvartfinale førte Bertram med 3-0 efter godt et minut. En fremragende føring men måske endda lidt FOR fremragende….
Man kom unægtelig til at tænke lidt på Danmark på udebane mod Rumænien i den sidste VM-kvalifikationskamp i 1989 op til VM i Italien, hvor Flemming Poulsen tidligt bragte Danmark foran 1-0 i Bukarest men hvor Rumænien til sidst vandt med 3-1……………


Peter Ørum vandt kampen 4-3 men var Bertram eksempelvis kommet på 4-3 et minut før tid er det ikke til at sige hvordan den kamp ville være endt.

I en anden kvartfinale mellem Anders Dodensig og Anette Engel førte Anders med 2-1 indtil 10 sekunder før tid, hvor Anette så hamrede en skyffel ind. Anette vandt forlængelsen hvilket gentog sig i den anden kvartfinale, som var sluttet 0-0.

I semifinalerne vandt Peter Ørum over Michael Toft Nielsen med 2-1 og 3-2 efter forlængelse mens Bjarne Axelsen slog Anette Engel men først efter forlængelse i den første kamp med 3-2 mens den anden blev vundet 10-1.

Michael Toft Nielsen vandt kampen om tredjepladsen med 2-1 efter forlængelse og 3-1 over Anette Engel.