Eagles Championship part. 2

af | jan 17, 2006

I 2. afdeling af Eagles Spring Championship 2006 som blev afviklet tirsdag i selskabslokalerne på Niels Bohrs Plads i Brønderslev blev der spillet mange spændende kampe.

Indledende runde blev vundet i sikker stil af Michael Toft Nielsen der vandt samtlige sine kampe.

Bl.a. blev det en sejr på 2-1 over Bjarne Axelsen.

I Play Off-spillet var specielt to af kvartfinalerne virkelig spændende.

Anders Dodensig mødte Nico Lyskholm hvor førstævnte vandt med 4-1 og 1-0 over det nyeste skud på stammen af unge bordhockeyspillere i Fremad Eagles. Nico Lyskholm debuterede i turneringssammenhæng for en uge siden!!!

I kvartfinalerne mellem Bertram Jellesen og Anette Engel var der også storspænding. Bertram Jellesen vandt 1-0 og 2-1 i to usædvanligt tætte og spændende kampe.

I semifinalerne blev det til opgør mellem Michael Toft Nielsen og Bertram Jellesen ved det ene bord mens Bjarne Axelsen og Anders Dodensig mødtes ved det andet.

Sensationen indtraf…….
Bertram Jellesen besejrede vinderen af indledende runde Michael Toft Nielsen med cifrene 2-1 efter forlænget spilletid og 2-1 og var dermed højst overraskende klar til finalen.

I den anden semifinalen vandt Bjarne Axelsen over Anders Dodensig med cifrene 3-0 og 3-2 men specielt i den sidste kamp viste Anders Dodensig, at han sammen med Bertram Jellesen her og nu virkelig er en nyttig fremtidsinvestering for ørnene. De er begge bare 11 år……..

I finalen vandt Bjarne Axelsen efter en koncentreret indsats med 4-2, 6-2 og 6-0. I den sidste finale var der udsolgt hos det unge talent, som alt andet lige uden diskussion spillede sin til dato bedste turnering, men der er flere i vente for Bertram Jellesen……………..


Michael Toft Nielsen spillede sig gevaldigt op i kampen om tredjepladsen hvor han afsluttede dagen lige så godt som han startede den ved at vinde over Anders Dodensig med 3-1, 1-3 og 3-1.

Resultaterne betyder at Bjarne Axelsen efter 2 ud af 10 afdelinger fører Eagles Spring Championship med maximale 50 points mens Michael Toft Nielsen er nummer to med 38 points. Derefter følger Anders Dodensig med 32 points mens Bertram Jellesen har 30.

I den samlede stilling er det de 8 bedste ud af 10 afddelinger der tæller når det endelige regnskab skal gøres op.

Næste afdeling er på tirsdag den 24. januar 2006 kl. 16.00.

Tilmelding senest mandag den 23/1-2006 kl. 12.00!!!