Eagles Championship 2006 part. 7

af | mar 7, 2006

Eagles Spring Championships 7. afdeling og dermed 4. sidste afdeling blev afviklet idag tirsdag i de sædvanlige selskabslokaler hos Boligforeningen PM´s afdeling 11 i Brønderslev.


10 spillere dystede om i første omgang at gå videre til kvartfinalerne og derefter semifinaler og finaler.


Niveauet er efterhånden højt.


I indledende tabte Bjarne Axelsen og Michael Toft Nielsen hver én kamp. Michael tabte til Bjarne med 3-6 og Bjarne tabte til Kenneth Nielsen med cifrene 3-4, hvilket tydeligt skabte glæde rundt omkring.
Det er der ikke noget at sige til :-)))


Bjarne Axelsen blev dog vinder af indledende runde i kraft af indbyrdes kamp mod Michael Toft Nielsen mens Peter Ørum blev nummer 3 med samme pointsantal som Kenneth Nielsen, men her havde Peter vundet det indbyrdes opgør med 3-2.


Fra femtepladsen og ned var der også hård kamp.
Anette Engel holdt fast i femtepladsen i gruppen lige under de bedste med en flot sejr på 4-0 over Anders Dodensig, der jo sidst slog Anette temmelig sikkert.

Måske var det kampene mod den tidligere verdensmester Stefan Edwall m.fl. ved weekendens Göteborg Royal Ocean Race 2006 der havde gjort godt. Yderligere fik Anette for anden gang i karrieren uafgjort 1-1 mod Peter Ørum og spillede også siden hen uafgjort i play off mod Kenneth Nielsen.


Anders Dodensig gjorde det også godt. I kampen mod sin evige rival – jævnaldrende Bertram Jellesen – vandt Anders denne gang efter et par nederlag på det seneste i NM-afdelingerne med 4-1 og vandt også med 4-0 over Christian Nielsen, der dog alligevel snuppede 8. pladsen med to uafgjorte mod Bjarne Rytter Sørensen (1-1) og Bertram Jellesen (2-2)Nedenfor er skitseret resultater fra play off, hvor det så neutralt som det kan nævnes med en skribent der selv var med bør pointeres, at det var ganske spændende i finalerne. I den sidste kamp scorer Peter Ørum til 1-0 mod Bjarne Axelsen med 1 minut igen efter flot spil, men Bjarne udligner til 1-1 cirka 12 sekunder før tid. I forlængelsen scorer Bjarne til 2-1 efter cirka et minut på et skud i nærmeste hjørne fra højre wing.
Ja…… sport er ubarmhjertigt men det vigtigste i denne forbindelse er vel også at man får trænet, og det tør vist svagt antydes at det blev der.


Kvartfinaler:
Bjarne Axelsen – Christian Nielsen = 8-0 og 4-1
Michael Toft Nielsen – Anders Dodensig = 5-4 og 3-2
Peter Ørum – Bertram Jellesen = 5-4 og 5-3
Kenneth Nielsen – Anette Engel = 2-1 efter forlængelse og 3-1

Semifinaler:
Bjarne Axelsen – Kenneth Nielsen = 5-0, 3-0 og 7-0
Michael Toft Nielsen – Peter Ørum = 2-4, 2-3 og 2-8.

Finalen:
Bjarne Axelsen – Peter Ørum = 4-2, 3-7, 4-2, 0-3 og 2-1 efter forlængelse.

Kampen om tredjepladsen:
Michael Toft Nielsen – Kenneth Nielsen = 2-8, 1-5, 4-3 efter forlængelse og 2-6.Slutstillingen:
1. Bjarne Axelsen
2. Peter Ørum
3. Kenneth Nielsen
4. Michael Toft Nielsen
5. Anette Engel
6. Anders Dodensig
7. Bertram Jellesen
8. Christian Nielsen
9. Bjarne Rytter Sørensen
10. Peter Nielsen