Eagles Championship #10 m.v.

af | mar 28, 2006

Vejrudsigten stod på medaljeregn over Niels Bohrs Plads i Brønderslev hvor Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev tirsdag afviklede 10. og dermed sidste afdeling af Eagles Spring Championship 2006 samt Eagles Spring Cup, der var en 2½ minutters cupturnering med tilfældig lodtrækning samt den årlige ordinære generalforsamling.

Eagles Spring Championship 2006 blev vundet af Bjarne Axelsen der fik overrakt guldmedalje og pokal foran Michael Toft Nielsen der fik sølvmedalje og pokal samt Peter Ørum der fik bronzemedalje og pokal.

Klubmesterskabet for ungdom blev vundet af Anders Dodensig
der sluttede á point med Bertram Jellesen men grundet deltagelse i alle afdelinger sammenlagt havde flere points end Bertram, der fik sølvmedalje for ungdom.
Bronzen for ungdom gik til Christian Nielsen.

10. afdeling af Eagles Spring Championship blev vundet af Bjarne Axelsen, der i finalen besejrede Kenneth Nielsen med 2-1 efter forlængelse og 4-0.

I semifinalen vandt Bjarne Axelsen over Bertram Jellesen med cifrene 7-2 og 5-2 mens Kenneth Nielsen vandt over Christian Nielsen med 2-1 og 6-0.

I kvartfinalerne vandt Bjarne Axelsen over Bjarne Rytter Sørensen med 2-1 og 3-1.
Kenneth Nielsen besejrede Michael Toft Nielsen med 7-1 og 5-0.
Christian Nielsen vandt over Anders Dodensig med 3-2 efter forlængelse og 3-1.
Bertram Jellesen slog efter nogle særdeles spændende kampe Anette Engel med 2-3 efter forlængelse, 4-3 efter forlængelse og 2-1 efter forlængelse.

Nedenfor ses slutstillingen for de 14 deltagere i 10. afdeling.