Eagles Bordhockey Liga 2006 – omgang 3

af | apr 18, 2006

Eagles Bordhockey Liga byder på mange sjove, spændende og anderledes episoder.

Afdelingen der blev afviklet tirsdag den 18. april 2006 i Boligforeningen PM´s selskabslokaler på Niels Bohrs Plads i Brønderslev var en af de lidt mere pikante.


For det første spillede Anders Dodensig sin vel nok bedste kamp nogensinde i play off da det lykkedes ham i kvartfinalen mod Kenneth Nielsen at vinde den første kamp 1-0 og efter nederlag i den anden kamp at rejse sig i den tredje og afgørende og vende 0-1 til udligning 1-1 hvorefter der blev spillet cirka 9 minutters forlænget spilletid.


Her scorede Kenneth på en Maltsev til 2-1 hvilket betød at han gik videre men Anders ydede en fortrinlig præstation.

I semifinalen demonstrerede Peter Ørum hvad Det Stockholmske Blodbad er for noget idet han – som han selv udtrykte det – var blødt igennem…….


I bedste Alexander Dunnigan-stil var der rødt overalt i den ene ende af bord 13. Peter Ørum vandt første semifinale i forlænget spilletid, tabte den anden i forlænget spilletid og vandt den tredje kamp med 4-2.


På det tidspunkt måtte referee gribe ind og beordre en passende indtapening af fingeren således internationale regler kunne overholdes. Peter Ørum besluttede dog at trække sig fra finalerne da riften simpelthen var for stor.

I kampen om tredjepladsen skulle Kenneth Nielsen møde Anette Engel, der måtte bøje sig efter to tætte kampe mod Bjarne Axelsen i semifinalerne.

Her viste Anette Engel sin øjeblikkelige storform, da hun slog Kenneth Nielsen med 5-1 og 3-2. I den anden kamp kom Kenneth Nielsen foran 2-1 med cirka et minut igen men på en Vasby fra venstre back udlignede Anette til 2-2 og efter en fejl fra Kenneths venstre back hamrede Anette sejrsmålet ind til 3-2 med bare 6 sekunder igen fra sin center…….

Hvor rutineret er det lige?????

Det var en hyggeligt dag med solen skinnende udenfor det herlige lokale på Niels Bohrs Plads i Brønderslev.


Onsdag rykker Fremad Eagles teltpælene op og begiver sig til Søndergade Skole for at undervise drengene i 5. klasse i bordhockey.Forza Aguile :-)))