Dygtige debutanter i bordhockey

af | mar 24, 2004

Hele tre debutanter nåede blandt de 8 bedste ved weekendens 5. afdeling af det nordjyske mesterskab i bordhockey. Allerede på lørdag afvikles Råd og Dåd Grand Prix, som er 6. afdeling, og det kan meget vel ende som overraskelsernes turnering.

I weekenden røg nummer 2 i den samlede stilling Peter Ørum ud allerede inden kvartfinalerne hvad de fleste nok ville have forsvoret inden Stiga Grand Prix 2004 gik i gang.

I kvartfinalerne vandt Kenneth Nielsen over debutanten Torben Kanstrup med 7-0. Torben Kanstrup havde i den indledende runde med en sejr på 2-0 sørget for at Morten Gramkow for første gang ikke gik videre.

Jess Philipsen vandt på sit betonforsvar en kneben sejr på 1-0 over Mathias Langbak i kvartfinalen. Carsten Nielsen fra Frederikshavn vandt over Vagn Kristoffersen med 2-1 i en kamp hvor begge spillere var debutanter. Endelig vandt Bjarne Axelsen efter sudden victory 4-3 over Lasse Sørensen, der spillede sit livs kamp. Kun tilfældigheder afgjorde denne kamp.

I semifinalerne var der topspænding i kampen mellem Jess Philipsen og Kenneth Nielsen fra Frederikshavn. Første kamp sluttede 0-0 og i den anden viste Jess Philipsen sin enestående dagsform og vandt 2-1 efter et brag af en kamp. I den anden semifinale vandt Bjarne Axelsen med 6-3 og 5-3 over Carsten Nielsen altså samlet 11-6.

Bjarne Axelsen og Jess Philipsen der har spillet mange gode kampe mod hinanden mødtes for første gang nogensinde i en finale. Her vandt Bjarne Axelsen 4-1 og 4-2 altså samlet med 8-3. Tredjepladsen gik til Kenneth Nielsen, der slog Carsten Nielsen med 7-3 sammenlagt.

Næste turnering afvikles lørdag kl. 14 til 18 i Boligforeningen PM´s mødelokale i kælderen under Niels Bohrs Plads 2. Sidste frist for tilmelding er fredag middag.

”Vi har i øvrigt lige indgået en aftale med Brønderslev Badminton Club om et samarbejde, hvilket betyder at vi afvikler en af vores kommende turneringer sideløbende med et stort ungdomsstævne i badminton i Hedegårdshallen”, udtaler Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles.

”Vi glæder os meget til dette arrangement og håber at andre lokale idrætsforeninger måske vil finde interesse i at vi placerer turneringer hos dem”, siger Bjarne Axelsen.