Don Ø og Milly Axelsen

af | maj 27, 2010

Don Ø bliver æresmedlem i landets førende bordhockeyklub


Som reaktion på at Flemming Østergaard er blevet frataget sin ærestitel i FC København har bestyrelsen for de danske mestre i bordhockey Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev besluttet at udnævne Flemming Østergaard til æresmedlem i Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev.


Fremad Eagles er landets førende klub indenfor sportsgrenen bordhockey, som de fleste sikkert kender fra og forbinder med de kendte ishockeyspil på drengeværelset, hvor man tævede klassekammerater og familiemedlemmer.


"Vi har siden vores stiftelse i 2004 lagt vægt på at vi skulle skabe en bordhockeyklub drevet efter akkurat samme principper som i større og mere kendte sportgrene og har derfor indgået forpligtende samarbejdsaftaler og tænkt kreativt for at sikre at klubbens unge spillere kunne få finansieret ture til EM, VM og World Tour – med andre ord stærkt i tråd med den professionalisme og de visioner som Don Ø har drevet Parken Sport og Entertainment efter", siger klubformand Bjarne Axelsen til bordhockey.dk


Om 14 dage dribler 5 af klubbens bedste spillere således til Europamesterskaber 2010 i Sverige – finansieret af midler som er sikret gennem klubbens målrettede arbejde.


Vi ønsker at Flemming Østergaard skal hædres for sin indsats og følelsesladede engagement, som falder helt i tråd med Fremad Eagles Bordhockeys motto "Fantasi – Energi og Begejstring".


 


Når Don Ø kommer forbi Brønderslev vil vi gerne forære ham et bordhockeyspil som synligt bevis på anerkendelsen af hans enorme indsats for FC København.


 


Klubbens første æresmedlem var iøvrigt Bjarne Axelsens mormor Milly Axelsen, der mere eller mindre introducerede Bjarne Axelsen for bordhockeysporten ved at tæske ham mange gange, da han var lille dreng.


En indebrændthed der har vist sig mange år senere 🙂