DM 2006 – medaljefordelingen

af | aug 26, 2006

Med afviklingen af 6. afdeling af Dansk Mesterskab 2006 i bordhockey i Aalborg blev de danske mestre fundet både for elite og ungdom.

Bjarne Axelsen blev dansk mester for elite for tredje år i træk trods et nederlag til Mathias Langbak i fem kampe i finalen i 6. afdeling. Til gengæld vandt Bjarne Axelsen de fem første afdelinger. Mathias Langbak vandt sølv mens bronzen gik til Peter Ørum.

Netop Mathias Langbak blev dansk mester for ungdom for første gang med en sikker præstation gennem hele sæsonen. Christian Nielsen vandt sølv og bronzen gik til Anders Dodensig.

Efter turneringen forestod formand og næstformand i Dansk Bordhockey Union Peter Ørum og Michael Toft Nielsen overrækkelsen af medaljer og pokaler.