De legendariske LasseNyt fra global-ishockey.dk

af | dec 15, 2007

Efter at Global Ishockeys hjemmeside forsvandt fra nettet tænkte jeg at det var godt at få det gemt i vort historiske bordhockey arkiv.


Nedenfor er alle historier jeg kunne finde – desværre har jeg ikke billeder eller et screenshot af hvordan siden så ud.


God læselyst!


Mange hilsner


Peter


 


EM-holdet
29. May 2006 ¨


Her er der så EM Holdet (Tomas Kjeldsen, Peter Jørgen Madsen, Lasse Søby og Ulrik Vidarsson) der mangler to (Joel Andersen og Kespar Juul). Kryds stave og send dem en puck eller to!


Sensation i Helsingør!!!
Global Ishockey Øresunds bedste hold!!!


Det nyligt afviklede Øresund Team Trophy fik fredag aften en sensationel vinder. I Finalen chokkede de favoritterne fra Møllan Rouge, og besejrede verdens bedste klubhold. Global Ishockey kan nu kalde sig Øresunds bedste klubhold. men Møllan er da stadig det bedste i verden. CIB tog sig af bronze pladsen. da de besejrede Global Icebreakers i kampen om den sidste medalje. Det Globale Team der bragte guldet hjem var Tomas Hajen Kjeldsen, Unge Peter Madsen og El Presidente Puckan Søby. Global Ishockey havde taktisk valgt at tabe i indledende runde til Møllan Rouge, for derefter at slå til i finalen. Puckan Søby var efter endt finale stolt af sine drenge, “Det lover godt for EM, vi må ud og bedre vores resultat fra VM” Lovede han.


“Sikke en dårlig sang Skalice Cup”


Efter endt Team Trophy ville vi ikke slippe stængerne – Petter Bengtson blev ikke overraskende sejrherre af turneringen, med sin finalesejr over Martin Arenlind. Arenlind havde dog særdeles mange vanskeligheder på vej til finalen. måske stadig rystet over Team Trophy, tabte han til både Puckan Søby og Tomas Hajen Kjeldsen, samt spillede uafgjort mod Ulrik Vidarsson (aftenens bedst placerede islænding) i semifinalen var han igen ude i tovene mod Hajen, og tabte første kamp 6 – 2, men viste så højmoral ved at vende tilbage og vinde de næste to. i finalen gik han i Sudden i første kamp, men så var kræfterne brugt op. Bedste dansker blev Tomas Hajen Kjeldsen. med en flot 3. plads. De Fantastiske Fem i Helsingør Fredag aften var i sandhed en sensationel aften, i både holdkamp såvel som efterfølgende cup, var Copenhagen Icebreakers det hold der var stærkest repræsenteret – med alle fem medlemmer til stede. altså 100% fremmøde. Jesper Madsen blev bedst placerede CIB med en solid 6. plads. og Martin Kirchgässner brød forbandelsen og sluttede ikke sidst.


SM5


Unge Peter Madsen Vandt også femte afdeling af SM og da Puckan Søby sluttede som nummer fire, ser det mere og mere ud til at være afgjort på det sjællandske. El presidente lover dog han har et trick eller to klar i ærmet – it ain´t over until the fat presidente sings. Globale drenge klar til EM Kespar Juul, Tomas Kjeldsen, Lasse Søby, Joel Andersen, Peter Madsen og Ulrik Vidarsson er klar til EM. og formen ser ud til at være helt i top – så læs mere i LasseNyts særlige EM tillæg – snart på gaden.


Turneringer i Juni
02. – 05. EM i Skalice
10. DM3 i Brønderslev
12. SM6 i Helsingør
30. – 02. juli Roskilde Cup
LasseNyt 05 7. May 2006


Præsidentens finger er på vej tilbage Det vil glæde mange at høre at Præsidebt Lasse Puckan Søby snart er tilbage ved fuld styrke, og at hans venstre tommelfinger heler fint. Præsidenten udtaler til LasseNyt at han forventer topplacering ved mandagens femte runde af SM.


SM4 Vundet af unge Peter Madsen


Udskudte SM4 blev afviklet 04. apr. og ligesom SM3 blev det med Unge Peter Madsen som vinder. det ser ud til klubbens seneste stjerneskud er begyndt at vænne sig til sejrens sødme med sin anden SM sejr i træk. Største samtaleemne ved turneringen var ellers Præsident Søbys skadede tommelfinger, der betød at Lasse Puckan Søby, spillede hele turneringen med en hånd og i store smerter. her på redaktionen tager vi hatten af for præsidenten. på andenpladsen kom den noget ustabile men talentfulde Lasse Housewife Thomsen, der i sin semifinale besejrede præsidenten. med fjerde rundes resultater er der nu kommet fuldendt spænding i SM rækken inden de to sidste runder, i det Unge Peter Madsen og Lasse Puckan Søby begge er noteret for to førstepladser og to tredjepladser, og altså ligger helt lige.


WCL gik til Tomas Kjeldsen Global Ishockeys næstbedste ranglistespiller Tomas Hajen Kjeldsen beviste at topplaceringen i Copenhagen Grand Prix ikke var et tilfælde, med sit hold Skalice Cowboys lykkedes det ham at erobre sin første store titel. og har nu endelig bevist at det ikke var et tilfælde med sølvet i sin gennembrudsturnering ved OL. Tomas Hajen Kjeldsen ydmygede den unge komet Peter Madsen, med en klokkeklart 4-0 sejr i finalen (bedst af syv). faktisk så det længe ud til at den eneste der kunne true Hajen, var den gamle mester Lasse Puckan Søby, der som den eneste slog Hajen i indledende runde. men med en fiberskade i kvartfinalen, brast publikums håb om en drømmefinale, og den gamle mester kunne derfor ikke forsvare sin titel.


COPENHAGEN GRAND PRIX


Tomas Hajen Kjeldsen blev bedste Globale dansker ved nyligt afholdte Copenhagen Grand Prix, med en flot syvende plads markerede han sig flot i det stærke felt. Petter Bengstsson vandt som forventet finalen mod den velspillende Martin Arenlind. bedste dansker blev Bjarne Axelsen, der igen beviste han lige nu ikke har alvorlige konkurrenter i sit hjemland. Turneringen var en stor succes for CIB, der nu har fået adskellige nye medlemmer. vi ønsker vores københavnske broderklub alt muligt held og lykke for fremtiden.


Kalender for maj
06. maj DM1
08. maj SM5
13. maj ØBL8
26. maj Team Trophy
27. maj DM2


Tuneringskalender 2006


Hej venner Så er den foreløbige kalender til 2006 opdateret – som I kan se er der mange turneringer, så op på skøjten og frem med staven.


Turneringskalender 2006
24. april SM 4 Helsingør
06. maj DM 1 Brønderslev
08. maj SM 5 Helsingør
13. maj ØBL 6 Trelleborg
26. maj Øresund Team Trophy Helsingør
27. maj DM 2 ?
02. juni EM Skalica
10. juni DM 3 Brønderslev
12. juni SM 6 Helsingør
17. juni Sommer Cup Brønderslev
05. aug. DM 4  København
19. aug. DM 5  Helsingør
26. aug. DM 6 Aalborg
02. sep. ØC København
30. sep. Hamlet Cup Helsingør

Lasse Nyt – Nr. 03 – 2006

19. March 2006

Peter Madsen vinder sin første turnerings sejr
(uden for babyligaen).


3. runde af Sjællands mesterskabet bød på en længe ventet sejr til en af Global Ishockeys stjerneskud. Unge Peter Madsen vandt sin første rigtige turnerings sejr, efter i længere tid at have banket på hos de store drenge. Peter Madsen vandt klart de indledende runder, og mødte i semifinalen en velspillende Karim Aladwan der dog blev besejret i to kampe. i modsatte semifinale kæmpede sygdomsramte Champ Lasse Puckan Søby sig videre mod en vespillende Patrick Rasmussen, der i indledende gruppespil, havde overrasket ved at slå Lasse Søby. men i semifinalerne blev det til to klare sejre. i finalen havde Lasse Puckan Søby opbrugt sine kræfter, og tabte efter tre nederlag på stribe. Efter at have sejret i de to første SM afdelinger, blev det altså kun til en andenplads, og lidt spænding er der kommet tilbage i turneringen. Fra redaktionen skal der lyde et stort tillykke til unge Peter Madsen, der endelig fik taget sig sammen, og viste hvor stort potentialle han har. onde tunger vil mene at kometten Kespar Juul havde fejet alt modstand af banen, havde han været med. men så må han jo få kalenderen i orden, og tage en tudekiks.


Copenhagen Grand Prix på lørdag


Nu nærmer tiden sig for Københavns første store turnering. lørdag d. 18.03.06 går turneringen i gang, hvis du ikke har meldt dig til endnu, så meld straks tilbage til mig eller til Martin Kirchgässner.


Nyheder fra gamle numre (har du ikke fået LasseNyt regelmæssigt så skriv til redaktionen efter gamle eksemplarer)


LN 0206 Peter Madsen imponerer i Halstad
LNE 0206 Stor Global trup til SM i EskilstunaGlobal historie

23. February 2006

Så har Global Ishockeys præsident opdateret historien om Global Ishockey.


Uddrag fra denne:
Global Ishockey er som så mange andre store klubber gennem tiden en sammenslutning af forskellige små klubber. Mikkel Josephsen står som manden der startede interessen, og var inspirationskilden hos alle os andre og er derfor også meget naturligt, den første der blev optaget i Global Ishockeys Hall of Fame.Julen varer lige til påske..

21. February 2006

Hej Drenge,


Som lovet kommer der nu den stor julefrokost turnering ”WCL”
Det bliver d. 01.04.06 – og det er ikke en aprilsnar.


Turneringen bliver national og intern global – dvs. uden svensk med
mere deltagelse – dog har Vidarsson fået lov at deltage.


Dagens program:


Ankomst: 12.34


Registrering: 13.01


Lodtrækning: 13.34


Turneringsstart: 14.02


FINALE:17.30


Julefrokost: 18.30


Musikquiz: 21.03


Vi glæder os til din tilmelding og til at høre hvad du tager med.


Lasse Søby
El presidente


ps (man kan naturligvis godt deltage i kun en af dagens to arrangementer – men det er lidt kyllingeagtigt)Opdateret Global kalender

21. February 2006

Kære Globale venner – her en lille kalender opfrisker:


06. marts – SM3 kl. 19.00 – Kurdistan Kamparena – Kongevejen 80


15. marts – R1 turnering kl. 19.00 Australien Open – Heimdalsvej


18. marts – ØBL Copenhagen Grand Prix – hele dagen – første store turnering i København


01. april – WCL/julefrokost – hele dagen – Rolighedsvej 3


10. april – SM4 kl. 19.00


Op på skøjterne – husk at melde jer til


Venlig hilsen
El PresidenteAfsted til Eskilstuna

27. January 2006

Så er drengene fra Global Ishockey igen klar til at forsvare de danske og islandske farver.
Bordishockey klubben har sendt en intenational delegation afsted til den største turnering der findes – de svenske mesterskaber. (se web på bordshocket.net)
omkring to hundrede deltagere vil i denne weekend kæmpe om ære og medaljer ved
ishockeybordet. alle de bedste spillere er der, verdensmesteren Hans Österman,
juniorverdensmester Ronni Nuttonen og retsen af top 30 fra hele verden – da der ikke
er begrænsninger på de enkelte landes deltagere vil alle de bedste svenskere deltage
i turneringen. en turnering der altså er stærkere besat end nyligt afholdte vm i
Riga.


Global Ishockeys deltagere er: Peter Madsen og Lasse Søby fra Danmark og Ulrik
Vidarsson fra Island.


Vores foto hold lover at hjembringe mange flotte billeder fra turneringen.Om Global Ishockey

7. January 2006

Er updateret med nyt info fra Præsidenten.


Mvh
Webmasteren.