Danskere på World Ranking

af | sep 7, 2009

Nummer 27, 31 og 52.

Det er placeringerne for de 3 bedste danske juniorer på verdensranglisten.

Navnene er Anders Dodensig, Nico Lyksholm og Nicolai Dahl Jeppesen.

Anders Dodensig har 2467 points.
Nico Lyksholm har 2422 points.
Nicolai Dahl Jeppesen har 2154 points.

“Det er også primært disse tre ungdomsspillere vi i Fremad Eagles og Dansk Bordhockey Union sætter vores lid til med henblik på Europamesterskaberne 2010 i Överum, Sverige”, siger Bjarne Axelsen, der er formand i både Fremad Eagles og Dansk Bordhockey Union.


“Der er andre gode spillere, men skal man kunne klare sig bare nogenlunde til et internationalt mesterskab er det nødvendigt med fast træning og en vis rutine.
Disse tre ungdomsspillere er de eneste nuværende danske ungdomsspillere som opfylder begge disse kriterier”, siger Bjarne Axelsen.

“Heldigvis oplever vi i Fremad Eagles, at der allerede nu arbejdes på ungdomsgenerationerne efter Anders, Nico og Nicolai, eftersom den 8-årige Victor Løth Bodilsen allerede viser gode resultater og et fint talent.


“På kvindesiden er der meget talent gemt i tvillingerne Ida og Mie Dodensig og søstrene Emilie og Cecilie Lyksholm men der skal en arbejdsindsats og fast træning til hvis de vil videre”, siger Bjarne Axelsen.


I den anden ende af aldersspektret – nemlig på veteranranglisten – er det p.t. Michael Toft Nielsen der er bedst placerede dansker som nummer 71, mens Kenneth Nielsen er 116 og Steen Sundbro 120.


På kvindernes verdensrangliste er Anette Engel nummer 7, mens Mie Dodensig og Ida Dodensig er nummer 28 og 29.
Cecilie Lyksholm og Emilie Lyksholm er nummer 32 og 33.
Sølvvinderen fra Nordjysk Mesterskab 2009 for kvinder – Rose Augustinussen – ligger nummer 52 på kvindernes verdensrangliste, mens bronzevinderen Lis Engel er nummer 44.


På den åbne rangliste er Bjarne Axelsen fortsat bedste dansker som nummer 46 mens Anette Engel er 264.
Anders Dodensig er nummer 283 mens Nico Lyksholm er 303.
Peter Madsen er nummer 357.
Michael Toft Nielsen er 397 mens Nicolai Dahl Jeppesen er 399.


 


Brønderslev, mandag den 7. september 2009