Danish Masters 2005 – Facts!

af | dec 3, 2005

Finalerne i Danish Masters 2005 blev nogle fremragende kampe mellem Jan Berggren Jensen fra Frederikshavn BK og den forsvarende mester fra 2004 Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev.

Bjarne Axelsen vandt den første kamp 7-4 og den var egentlig et meget godt billede på de to spilleres offensive kvaliteter i finalerne.

Jan Berggren Jensen vandt kamp to med 4-3 mens Bjarne Axelsen vandt tredje og fjerde kamp med hhv. 5-2 og 6-3.

Dermed forsvarede Bjarne Axelsen sit mesterskab.

Jan Berggren Jensen blev en meget fortjent nummer 2
og havde Jan Berggren Jensen vundet turneringen havde det såmænd også været fortjent.

Jan tabte kun 4 kampe i turneringen. Tre mod Bjarne Axelsen i finalen og en efter forlænget spilletid til Mathias Langbak i semifinalerne.
Bjarne Axelsen tabte én kamp i turneringen – nemlig en af de fire finaler mod Jan Berggren Jensen.

Bjarne Axelsen besejrede Kenneth Nielsen med hhv. 2-1 efter forlængelse, 4-1 og 8-0 i den ene semifinale.
Jan Berggren Jensen besejrede Mathias Langbak med 3-4 efter forlængelse, 4-3, 3-0 og 4-2 i den anden semifinale.

I kampen om bronzen vandt Mathias Langbak fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev over Kenneth Nielsen fra Frederikshavn BK med 4-2, 4-1 og 2-1 efter forlængelse.

I B-slutspillet vandt Anette Engel fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev guld, mens der blev sølv til Bjarne Rytter Sørensen fra Black Ravens Bordhockey Vejgaard. De to spillere måtte dog ud i fem kampe før Anette Engel havde sikret sig sejren i B-gruppen for de næstbedste danske spillere.

Bronzen i B-gruppen vandt Bertram Jellesen fra Fremad Eagles ved at besejre sin klubkammerat Anders Dodensig.

Placeringerne fra 5 til 7 i B-gruppen gik til Christian Nielsen fra Frederikshavn BK, Peter Nielsen fra Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev og Lasse Dyrnø Mathiasen fra samme klub.

I kampen om placeringerne fra nummer 5 til 8 i A-slutspillet vandt Peter Ørum fra Fremad Eagles ved først at besejre Stefan Rytter Sørensen fra Black Ravens og derefter i tre kampe slå Jørgen Jensen fra Frederikshavn BK. Således blev Jørgen Jensen nummer 6 samlet.

Michael Toft Nielsen fra Evolution BHK Aalborg slog Stefan Rytter Sørensen fra lokalrivalerne Black Ravens Vejgaard i kampen om 7. pladsen i A-gruppen. I sig selv en meget flot præstation at den unge Stefan Rytter Sørensen i det hele taget kom med i A-gruppen.