Coppa Angela 2007: Referat

af | okt 7, 2007

Michael Toft Nielsen fik ifølge skribenten til denne artikel sit afgørende gennembrud til Coppa Angela 2007.

Han har tidligere spillet fine turneringer – bl.a. gjorde han det utroligt godt mod Peter Ørum i semifinalerne i Efterårs Cup 2007 og besejrede en mindre skarp Anette Engel i ottendedelsfinalerne i Danish Masters 2006 og har da også i DM1 2005 i Aalborg været tæt på at slå Jan Berggren Jensen som han jo iøvrigt besejrede i semifinalerne i Sommer Cup 2007 – men ifølge denne skribent var sejren i kampen om bronzemedaljen mod Mathias Langbak – som Michael Toft iøvrigt besejrede for første gang nogensinde i play off denne lørdag – det fornemste resultat.

Dels fordi Michael var maximalt presset bagud 0-2 i kampe og siden ude i 7. og afgørende kamp, hvor forvandlingen skete.
Michael Toft har mestendels været kendt for nogle særdeles gode spidskompetancer men en manglende bredde i spillet.

I den 7. og afgørende kamp mod Mathias Langbak var det pludselig for nyligt indøvede tricks der sikrede den så vigtige føring på 2-0.
De samlede cifre ses andetsteds på disse sider men Michael vandt samlet 4-3 i kampe og i den afgørende kamp med 2-1.

I semifinalerne spillede Anette Engel ganske enkelt suveræn bordhockey mod Michael i de første to kampe som blev vundet 5-2 og 7-0.
I disse kampe viste Anette høj kvalitet i spillet.
Tredje kamp blev også vundet men derefter skidt spil i kamp 4 og 5 som begge blev tabt.
I den 6. kamp vandt Anette med 4-1 uden problemer.

I den anden semifinale mellem Bjarne Axelsen og Mathias Langbak vandt Bjarne med 4-0 i kampe.

Kvartfinalerne bød også på godt spil.

Specielt opgørerne mellem Mathias Langbak og en Anders Dodensig med et angrebsspil sjældent set bedre og generelt i et overdådigt spillehumør vandt Mathias først efter 6. kamp.
Anders vandt både 4. og 5. kamp efter sudden victory med 5-4.
Anders fortjener utroligt stor ros for disse kampe.
Også i indledende runde hvor Bjarne Axelsen halvvejs i kampen var bagud med 4-5 efter igen og igen at måtte indkassere fabelagtige mål fra Anders Dodensig.
Derefter vågnede den danske mester imidlertid endelig op til dåd efter en række halvsløje præstationer og vandt slutteligt kampen med 12-5 over Anders, hvorefter det også blev en sikker sejr til Bjarne på 8-2 mod Nicolai Dahl Jeppesen.

Netop Nicolai Dahl Jeppesen havde en mindre formnedgang ovenpå DM-serien, hvor bronzen lige nøjagtig glippede med 1 point for Nicolai.
Nicolai måtte efter mange sejre i play off denne gang strække våben i kvartfinalerne mod Michael Toft Nielsen.
Michael vandt 4-0 i kampe – i den 4. og sidste dog først efter forlænget spilletid.

Fra ottendedelsfinalerne bør specielt Mick Poulsens flotte sejr over Alexander Juhl Nielsen fremhæves.
Mick Poulsen, men så sandelig også brormand Dan Poulsen, bør roses for deres ihærdige indsats ved træningsbordene.
Man kan se det udvikler dem og bærer frugt.

Dan Poulsen præsterede iøvrigt den mindre sensation at han efter den ene sejr efter den anden pludselig stod i semifinalen i Jysk Cup 1 mod Mathias Langbak, hvor sidstnævnte dog vandt med 5-2.

Jysk Cup føres iøvrigt efter to afdelinger ud af 8 af Bjarne Axelsen, der vandt begge afdelinger.
Finalerne blev – for den første kamps vedkommende lidt heldigt – vundet med 3-2 efter forlænget spilletid mod en godt spillende Mathias Langbak og i Jysk Cup 2 med 5-1 over Michael Toft Nielsen.
I begge semifinalervandt Bjarne Axelsen over Anette Engel, mens Michael Toft Nielsen i semifinalen i Jysk Cup 2 slog Mathias Langbak med 4-2.


Til alle jer der mødte frem:
Tusind tak for en fantastisk dag; det var absolut en af de fedeste nordjyske bordhockeyturneringer der har været afholdt længe – måske er den ikke oplevet så hyggelig siden Drejeskiven Cup 2006 arrangeret af Peter Nielsen.

Vi håber at se jer allesammen til mange flere bordhockeyturneringer.

Til Sason:
En speciel stor hilsen med tak fordi I ville lade jeres hyggelige restaurant være i vores magt en hel dag.
Tusind tak for fornem betjening og tålmodighed med høje råb fra Anders Dodensig og andre engagerede bordhockeyspillere 🙂For referat:
Bjarne Axelsen