Citat: Eagles tager 6 pladser

af | okt 10, 2009

Formanden for Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev – Bjarne Axelsen – melder rent ud ovenpå DBHU har offentliggjort at man søndag den 18. april 2010 afvikler DBHU Super Eight for første gang nogensinde:

“Vi snupper mindst 6 af de 8 pladser”


DBHU Super Eight 2010 bliver spillet søndag den 18. april med pengepræmier til samtlige 8 deltagende spillere.


Måden man kvalificerer sig på er ved at være blandt de 8 bedste danske spillere i turneringerne fra den 1. september 2009 – 3. april 2010 – forstået på den måde at hver enkelt spiller tæller sine to bedste resultater gennem hele sæsonen.


Da der p.t. kun er spillet ét DBHU Grand Prix i sæson 2009/2010 er det svært på nuværende tidspunkt at sige hvem der kvalificerer sig men Fremad Eagles formand Bjarne Axelsen er ikke bange for at tone rent flag.


“Vi har de bedste spillere i landet og bortset fra Peter Madsen fra Global og Michael Toft Nielsen fra BHK Lokomotiv mener jeg vi snupper de 6 resterende pladser”, siger formanden.


“Der er dog mange gode kandidater i vores klub.

Jeg anser Anette Engel, Anders Dodensig og Nicolai Dahl Jeppesen som sikre – foruden undertegnede – og desuden er Nico Lyksholm og Berthram Jellesen skarpe kandidater når de snart kommer i gang med sæsonen igen.

Peter Madsen og Michael Toft Nielsen er de værste rivaler til spillerne fra Fremad Eagles Bordhockey, og de bør begge kvalificere sig til DBHU Super Eight 2010 men det kræver selvfølgelig deltagelse i mindst to turneringer med tilfredsstillende resultater i løbet af sæsonen”, siger Bjarne Axelsen.

“Toft Nielsen lagde ud med en overraskende 9. plads i Danish Challenge 2009, mens Madsen fik en tilfredsstillende 5. plads men dette er jo ikke nødvendigvis nok hvis spillere som Nico Lyksholm, Mathias Langbak, Berthram Jellesen og Peter Ørum dukker op og smadrer sig igennem til topplaceringer”, filosoferer Eagles-bossen.

“Det ultimative ville selvfølgelig være hvis vi kunne snuppe samtlige 8 pladser i turneringen, men det anser jeg trods alt for værende usandsynligt”, siger Bjarne Axelsen.Turneringen byder på pengepræmier til samtlige spillere og bliver afviklet udelukkende baseret på bedst af 7 kampe.
Nummer 1, 3, 5 og 7 placeres i den ene indledende pulje mens nummer 2, 4, 6 og 8 placeres i den anden.

I puljerne spilles der alle mod alle bedst af 7 kampe.
Nummer 2 og 3 i hver pulje spiller kvartfinaler.
Vinderne af disse kampe møder puljevinderne i semifinalerne.
Vinderne i semifinalerne spiller finale.

Der spilles dog også om 3. pladsen, 5. pladsen og 7. pladsen.


Nedenfor ses de pengepræmier der spilles om:


Nummer 1: 1000 kroner
Nummer 2:  500 kroner
Nummer 3:  300 kroner
Nummer 4:  200 kroner
Nummer 5:  200 kroner
Nummer 6:  150 kroner
Nummer 7:  100 kroner
Nummer 8:    50 kroner


Spillesystem – kvartfinaler:
Nummer 2A – Nummer 3B
Nummer 2B – Nummer 3A


Spillesystem – semifinaler:
Nummer 1A – vinderen af (Nummer 2B – Nummer 3A)
Nummer 1B – vinderen af (Nummer 2A – Nummer 3B)


Vinderne af semifinalerne spiller finale
Taberne i semifinalerne spiller om 3. pladsen
Taberne i kvartfinalerne spiller om 5. pladsen
Nummer 4 i puljerne spiller om 7. pladsenBrønderslev, lørdag den 10. oktober 2009