CHOK: Ny skade i Fremad Eagles

af | sep 21, 2009

Spørgsmålet trænger sig mere og mere på:
Træner Danmarks førende bordhockeyklub for hårdt?


Mandag kl. 15:45 blev Bjarne Axelsen ringet op af en grædefærdig ungdomsspiller Victor Løth Bodilsen, der efter lørdagens pragtpræstation i doublen i Danish Challenge 2009 med Nicolai Dahl Jeppesen var blevet udtaget til den tyske turnering Friesen Cup 2009.

Han havde brækket armen!!


“Jeg er rystet”, siger Bjarne Axelsen, klubformand i Fremad Eagles.
“Der må stilles krav til sikkerheden i de danske folkeskoler, hvor Victor mandag kom til skade”, siger Bjarne Axelsen.

“Det er katastrofalt at vi er nogle der forsøger at give nogle unge mennesker nogle værdifulde erfaringer med eliteidræt, og så kommer den ene efter den anden til skade i den danske folkeskole. Sikkerheden må øges”, siger en rystet klubformand.Med skaden er Victor sandsynligvis udenfor i 4-5 uger hvilket gør at han skulle kunne gøre comeback til Coppa Angela 2009 lørdag den 31. oktober 2009 men heller ikke før.


På spørgsmålet om det ikke er heldigt for Victor Løth Bodilsen at skaden kom nu hvor der er 6 uger til næste DM-afdeling svarer Bjarne Axelsen:

“Det er noget bæ at sige; en skade kommer aldrig på et heldigt tidspunkt, og Victor var jo netop udtaget til Friesen Cup 2009 i Tyskland; det er en katastrofe at skaden kommer nu”, siger Bjarne Axelsen.


bordhockey.dk har også spurgt klubformanden om der trænes for hårdt i klubben og skaden derfor kunne være et tegn på overbelastning, hvortil Bjarne Axelsen svarer:

“Der trænes bestemt ikke for hårdt i klubben; jeg vil endda til tider kalde indstillingen for uengageret og en skade opstået i idræt i folkeskolen kan da på ingen måde kædes sammen med træningen i Fremad Eagles; det er simpelthen for useriøst at antyde dette.
Desuden spiller Victor Løth Bodilsen i B-gruppen til træning hvor der passes markant på de unge spillere”, siger Fremad Eagles klubformand.


Victor Løth Bodilsen bliver opereret mandag på Hjørring Sygehus.
Brønderslev, mandag den 21. september 2009