Breaking News: Philipsen medlem igen!!!

af | sep 7, 2005

BREAKING NEWS : Smørfinger er medlem igen!!!


Sensationen har ramt Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev.
Jess Philipsen – af nogen bedre kendt som Smørfinger – har meldt sig ind i Fremad Eagles som passivt medlem.

“Jeg føler en stor tilknytning til klubben og kunne ikke stå uden for mere. Klubben har trods alt givet mig store oplevelser som f.eks. en sejr over Bjarne Axelsen i historiens første officielle kamp samt en ubesejret statistik mod den kommende tids stjerne i Fremad Eagles Lasse Penning”, siger Jess Philipsen til bordhockey.dk


“Vi er da bestemt en smule overraskede over at Jess Philipsen pludselig er medlem igen efter de seneste døgns heftige debat bl.a. om kontingentrestanse m.v. men det er da en ære at have ham i klubben igen. Han tilfører klubben en form for vildskab som kunne blive givtig i fremtidige vigtige kampe”, siger Bjarne Axelsen, der samtidig afviser alle rygter om, at Fremad Eagles skule ha´ fået deciderede tilbud på Jess Philipsen.
“Ligesom i alle andre sportsgrene er det kutyme at gå til ledelsen hvis man er interesseret i en spiller og ikke bare henvende sig udenom klubben. Vi har ikke fået officielle forespørgsler på et køb af Smørfinger (Jess Philipsen red.) men skal da ikke kunne afvise at andre klubber har forsøgt at kapre ham uden vores vidende”, siger Bjarne Axelsen.


Jess Philipsen afviser på det kraftigste at de seneste døgns heftige debat har været et forsøg på at presse prisen i vejret i forbindelse med et evt. salg.
“Jeg har ikke p.t. nogen planer om at repræsentere andre klubber end Fremad Eagles og idéen om et Utopia Bordhockey Klub er ikke realistisk al den stund at jeg simpelthen ikke vil spille på hold med en så ringe spiller som Henrik Jensen”, siger Jess Philipsen.