BREAKING NEWS: Fremad Eagles og BHK Lokomotiv i holdsamarbejde

af | dec 10, 2010

Nyt stort holdsamarbejde i Nordjylland!


Bordhockey.dk erfarer dagen før DM for hold 2011 indledes at de to nordjyske storklubber Fremad Eagles Bordhockey og BHK Lokomotiv går sammen i et nyt holdsamarbejde med henblik på at sikre DM-guldet for hold 2011.


Holdsamarbejdets navn er endnu ukendt, og trods den kendsgerning at DM for hold 2011 er lige om hjørnet er der endnu intet sluppet ud.


Rygter vil vide, at ikke engang Fremad Eagles elitespillere Anette Engel og Anders Dodensig samt den tidligere cheftræner i BHK Lokomotiv Michael Toft Nielsen kender til holdnavnet.


Bordhockey.dk har forgæves forsøgt at lokke yderligere info ud af de to klubformænd Bjarne Axelsen (Fremad Eagles) og Steen Sundbro (BHK Lokomotiv) men dørene til direktionsgangene er dobbelt lukkede.De to klubformænd udtaler i en pressemeddelelse:
“Vi glæder os til dette samarbejde, hvor guldet først og fremmest skal bæres hjem af Fremad Eagles profiler Anette Engel, Anders Dodensig og Bjarne Axelsen samt den tidligere Lokomotivspiller og nuværende Eaglesspiller Michael Toft Nielsen.
Steen Sundbro står selv klar i kulissen som stand in, hvis der skulle opstå skader ligesom der også skal være plads til eventuelt lovende talenter i Fremad Eagles, som har mod på at spille med om guld og kan leve op til de krav der stilles.”


De to klubber har tidligere prøvet et samarbejde under BHK Lokomotivs navn, hvilket blev mødt af et ramaskrig fra Fremad Eagles fanklub samt visse dele af spillertruppen, men klubformand i Fremad Eagles Bjarne Axelsen frygter ikke en negativ reaktion.Klubformanden udtaler:
“Der er den forskel at vi denne gang stiller op som et decideret holdfællesskab, og desuden er begge klubber enige om, at skal der spilles elitebordhockey skal det ske i Fremad Eagles, og det er også derfor Michael Toft Nielsen decideret har skiftet klub, hvilket jo straks gav gevinst i form af points til verdenranglisten i en ungarsk rankingturnering.

Desuden er det vigtigt at understrege, at alle spillere i begge klubber kan komme på dette hold, hvis de viser et tilstrækkeligt højt niveau til elitetræningen i Fremad Eagles, for netop elitetræningen i Fremad Eagles er det sted man som spiller presses allermest i kongeriget Danmark, så det er stedet man skal være med hvis man vil på hold, medmindre man da i forvejen har et helt usædvanligt godt niveau”, siger Bjarne Axelsen.


På spørgsmålet om hvad farven bliver på trøjerne og hvad navnet bliver på holdet, afviser Bjarne Axelsen at give en kommentar:
“Det handler bare om at møde op lørdag (d. 11. december 2010 red.) på Søndergade Skole i Brønderslev kl. 10:00”, siger Bjarne Axelsen, der dog tilføjer at holdsamarbejdet kun har ét mål:
“Vi vil ha´ snabelen ned i kassen med DM-guldmedaljer; længere er den ikke”, siger Bjarne Axelsen.


 


Brønderslev,
fredag den 10. december 2010