BREAKING NEWS: 2 stjerner til Fremad Eagles

af | mar 31, 2005

RECEPTION:

Fredag den 1. april 2005 kl. 9.00
Sted: Lokalradioerne i Brønderslev


 


Imorgen fredag klokken 9.00 har Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev indbudt til reception for bordhockeyspillere, sponsorer, familie, venner og bekendte for at offentliggøre et hold der siger spar 2 til det kommende DM for hold i november måned.


Med hjælp fra Nørresundby Bank i Brønderslev er der skrevet kontrakt med – jeg tør godt sige – to spillere i den absolutte verdenselite, udtaler formand for Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev Bjarne Axelsen.


Søren Nørgaard, Nørresundby Bank:
“Vi har støttet Fremad Eagles i jagten på disse to spillere, fordi Fremad Eagles går efter at repræsentere Brønderslev på bedste vis og vinde guld til byen. Det projekt passer glimrende ind i profilen for Nørresundby Bank.


Udover at disse to spillere, hvis navne bliver offentliggjort imorgen kl. 9.00 ved receptionen der afholdes på Lokalradioerne i Brønderslev, Algade 32 i Brønderslev, skal spille med på holdet til hold-DM i november skal de også medvirke til at medlemmerne i Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev udvikler sig som spillere og mennesker.


Den ene spiller er uddannet idrætspsykolog, og der er ingen tvivl om at personens indsigt i psykologi vil komme os endnu mere til gode i fremtiden, siger Bjarne Axelsen. Desuden er der aftalt 15 træningspas i løbet af den kommende sæson, hvor disse spillere, som er udenlandske spillere, kommer til Brønderslev for at træne med os.


Peter Ørum, der er næstformand i Fremad Eagles og nummer to på den danske rangliste udtaler:
“Jeg har nu ved flere lejligheder spillet rigtig godt ved turneringer i udlandet bl.a. uafgjort i indledende runde ved Heavy Hitter Cup 2005 i Bonn mod Tysklands bedste Tim Gärtner Jimminator og så tabt til nogle spillere jeg bare SKAL kunne slå, og jeg er ikke i tvivl om at det vil ændre sig efter træningspas mod disse på alle måder fremragende spillere.


Bjarne Axelsen:
“Der er ingen tvivl om med tilgangen af disse spillere, at der straks vil starte en diskussion blandt vores medlemmer, om der nu er plads til dem på vores bedste mandskab til hold-DM. Dertil kan jeg kun sige, at det ER der. Tanken bag tilgangen af disse spillere er at de sammen med vores unge lokale talenter Lasse Penning, Mathias Langbak og sandsynligvis Alexander Dunnigan skal udgøre holdet til hold-DM. Det skal IKKE gå ud over vores unge spillere at der nu kommer stjerner udefra. Til gengæld får Fremad Eagles vel nok Danmarks stærkeste reservebænk bestående af nummer 1, 2 og 8 på den danske rangliste nemlig undertegnede, Peter Ørum og Vagn Kristoffersen.


Med tilgangen lever vi i den grad op til vores motto:
“Over alle grænser – flyver vi mere end nogensinde” eller så alle vores medlemmer forstår det:
“Över alla gränser – flyger vi mer än någonsin!!”