Bordhockey er genstartet (artikel)

af | maj 17, 2021


BORDHOCKEY ER GENSTARTET!
“Ikke det samme, men vi er i gang.”
Lørdag afholdte Dansk Bordhockey Union en minimeret udgave af Dansk Mesterskab 2021 i bordhockey i kategorien double, som er en holdturnering bestående af hold med to spillere.
Mathias Jacobsen og Bjarne Axelsen (TABK) genvandt titlen.

“Det er ikke det samme, men vi er i gang”, udtaler Bjarne Axelsen, der er formand for Dansk Bordhockey Union.

“Det er anstrengende at skulle tænke regler for samvær, coronatest, restriktioner, forbud mod tilskuere i samme rum som spillerne osv., men det er vores mulighed for at afholde turneringer og samtidig tænke på andre menneskers sikkerhed”, siger Bjarne Axelsen.

I weekenden var det eksempelvis forbudt at følge kampen fra sidelinjen, som ellers i bordhockey normalt betyder, at der står tilskuere og hepper på hver deres favorit en meter fra spillet.
Det afholder man sig indtil videre fra i dansk bordhockey.

Til gengæld blev finalen live-transmitteret på DBHUs facebookside, hvor man så kunne følge kampen via sin mobile enhed.
I den forbindelse beklager DBHU, at det åbenbart denne gang var lydsiden, der drillede, eftersom en mikrofon øjensynligt satte ud under transmissionen.

Derimod har DBHU modtaget ros for igen at anvende 2020-finaleformatet med kun én kamp spillet af gangen, hvorved alle 9 enkeltkampe i finalen kunne følges på skærmen.

TABK (Team Axelsen Bordhockey Koncept) vandt finalen med 7-2 over BHK Saksen, der bestod af Anette Engel og Robert Ndayishimiye, mens My med Mohamad Alian og Yousef Alhazwani overraskende vandt bronze med en sejr på 5-0 over Bordhockey Babies med Nour Dalal og Mohamad Dalal.

Der er i øvrigt mulighed for at læse mere om de forskellige turneringer ved at følge hhv. Dansk Bordhockey Union og TABK på facebook.
TABK i hvidt i aktion. Foto: Team Axelsen Bordhockey Koncept