BM 2008 afdeling 10

af | sep 3, 2008

Skulle man udtage Fremad Eagles hold til hold-DM udelukkende ud fra hvordan det går til tirsdagstræningen ville det blive en ganske udfordrende opgave for den holdansvarlige men heldigvis er det ikke kun tirsdagsturneringerne der danner grundlag for dette men også den generelle indstilling, træningsflid m.v. forud for de enkelte turneringer.

De seneste uger har Anette Engel og Bjarne Axelsen vist sig at være noget mere stabile end de øvrige spillere, selvom Anette Engel dog i Brønderslevmesterskabet 2008 afd. 10 var noget presset i semifinalen af den 14-årige Anders Dodensig.

Anders Dodensig har helt tydeligt trænet en del ved bordene gennem de sidste par måneder hvilket ses her i starten af sæsonen.
Nu mangler der blot noget rutine når der er mulighed for at lukke kampene.

Denne gang lykkedes det dog for Anders Dodensig at tage points fra Bjarne Axelsen som den eneste – bortset fra i semifinalen hvor Nicolai Dahl Jeppesen vandt en kamp over Bjarne Axelsen.

Netop Nicolai Dahl Jeppesen spillede i kampene mod Bjarne Axelsen noget flot bordhockey denne tirsdag men var til gengæld lidt svingende mod nogle af de øvrige modstandere og endte derfor nummer 4 efter indledende runde hvorved det blev Bjarne Axelsen i semifinalen.

Her afgjorde Bjarne Axelsen den 5. kamp med en diablo til 1-0 i forlænget spilletid og vandt dermed samlet 4-1 i kampe.

I kampen om tredjepladsen lykkedes det for en sjælden gangs skyld Anders Dodensig at få skovlen under Nicolai Dahl Jeppesen som ellers har været bedst på det seneste i de to spilleres indbyrdes opgør.

I finalen vandt Bjarne Axelsen 4-0 i kampe over Anette Engel men måtte dog kæmpe hårdt i to af kampene for at hive sejren hjem.
Cifrene blev 3-0, 3-2, 4-1 og 4-3f.

I kampen om 5. pladsen var der også mål for skillingerne til de betalende tilskuere.

Michael Toft Nielsen mødte Mathias Hansen og lignede en sikker vinder foran 3-0 i kampe efter sejre på 6-5f, 7-6 og 10-1 i kampe hvor målene væltede ind i stride strømme men hvor der bestemt ikke var samme stabilitet i forsvarsspillet.
Bedst som det lignede en sikker sejr vendte Mathias Hansen tilbage.
Han vandt kamp 4, 5 og 6 med hhv. 7-6, 7-6f og 5-4f hvorefter Michael Toft Nielsen tog stikket hjem med 3-0 i 7. og afgørende kamp.

Alle de tilstedeværende var ikke enige om hvad den bedste kamp var men til gengæld var de enige om at de gerne snart ville møde Kenneth Nielsen igen.