BM 2006: Referat fra BM10 og medaljefordelingen

af | nov 21, 2006

Meget blev først afgjort i allersidste øjeblik i Brønderslevmesterskabet 2006.

I nogle fabelagtige kampe om tredjepladsen i 10. afdeling vandt Anders Dodensig slutteligt over Berthram Jellesen efter fem kampe, hvilket gjorde at Anders Dodensig kan kalde sig Brønderslevmester 2006.

Berthram Jellesen var dog så tæt på som han overhovedet kunne være både i semifinalen mod Anette Engel hvor Anette lidt heldigt vandt med 1-0 i den 5. og afgørende kamp på et mål scoret ganske kort før tid.

Havde Berthram vundet her, var han gået i finalen og havde dermed vundet ungdomsklassen.

Desuden var Anders meget heldig i sin kvartfinale mod Michael Toft Nielsen hvor Anders vandt den tredje og afgørende kamp med 1-0 efter godt fire minutters forlænget spilletid.

Denne gang havde Anders i den grad de små marginaler på sin side……..

Bronzen i ungdomsklassen blev vundet af Nicolai Dahl Jeppesen.


Den åbne klasse blev vundet af Bjarne Axelsen der snuppede sejren i 10. afdeling ved i finalen at besejre Anette Engel, som fik sølv.


Michael Toft Nielsen sikrede sig bronzemedaljen i den åbne klasse.


Brønderslevmesterskabet 2006 har først og fremmest bragt mange sjove resultater både i indledende runder men så sandelig også i play off.

Hvem husker ikke Nicolai Dahl Jeppesens fantastiske sejr over Anders Dodensig i kvartfinalen i BM 9 og Berthram Jellesens sejr over Anette Engel i semifinalen i BM 5 for ikke at nævne BM8 hvor Nico Lyksholm i semifinalen kun tabte 7-8 i en af kampene til Bjarne Axelsen???

Dette er dog bare nogle af de minder som den anden udgave af Brønderslevmesterskabet 2006 har bibragt deltagerne.

Der er meget at snakke om og kigge tilbage på.

En ting er dog helt klar:
Der er mange unge spillere der i Brønderslevmesterskabet 2006 for alvor har vist at de på de gode dage kan spille lige op med de bedste danske spillere.

Der er talent i Fremad Eagles og i dansk bordhockey!!!