BM 2006 afd. 9: Referat

af | nov 14, 2006

Tirsdag blev næstsidste afdeling af Brønderslevmesterskabet 2006 spillet i PM´s selskabslokaler på Niels Bohrs Plads.

Nicolai Dahl Jeppesen nåede sit bedste resultat nogensinde i det interne Fremad Eagles-mesterskab idet han med meget tålmodigt og teknisk stærkt spil mod Anders Dodensig i kvartfinalerne vandt – primært ved hjælp af centerfinten.

Afgørende var det dog også for Nicolai denne gang at han benyttede nogle andre angrebsteknikker udover centerfinten hvilket gjorde det vanskeligt for modstanderne at dække op.

Bl.a. fik han også en flot uafgjort 3-3 i sin første indledende kamp mod Michael Toft Nielsen, som han ellers ofte har haft problemer med men også her viste han flot moral.

Berthram Jellesen har med godt spil i de sidste par afdelinger igen spillet sig ind i kampen om den samlede sejr for ungdom.

Anders Dodensig og Berthram Jellesen ligger nu helt lige hvis man regner deres bedste 7 turneringer.
Derfor vil BM 2006 afdeling 10 på tirsdag den 21. november 2006 blive afgørende for hvem der denne gang løber med Brønderslevmesterskabet for ungdomsspillere.

Nico Lyksholm ydede også en fin præstation i sin kvartfinale mod Anette Engel hvor han bl.a. vandt den anden kvartfinale med 1-0 på et mål scoret på et nærmest perfekt tidspunkt 1 sekund før tid.

Bjarne Axelsen vandt også 9. afdeling af Brønderslevmesterskabet 2006 med 3 kampe mod Michael Toft Nielsen i semifinalen og ligeledes 3-0 over Anette Engel i finalen.

Der måtte dog forlænget spilletid i såvel den 3. og sidste semifinale som den tredje og sidste finale hvor Anette Engel virkelig stod godt i forsvaret.

I forlængelsen mod Michael Toft vandt Bjarne Axelsen på en ripost efter en centrifuge mens det sidste mål i finalen mod Anette Engel blev scoret på et loop fra venstre back.

I kvartfinalerne skulle der en tredje og afgørende kamp til i 3 ud af 4 kvartfinaler.
Det var kun i opgørene mellem Bjarne Axelsen og Peter Nielsen at der blev spillet to kampe men også her var der spænding da Bjarne Axelsen kun vandt den anden kamp med beskedne 1-0.

Dagens mest målrige kamp var vel – ihvertfald hvis vi også kigger på målrige kampe med spænding indbygget – søstrene Ida Dodensig mod Mie Dodensig.

Her vandt Mie Dodensig såmænd med 6-5 :-)))