Blandt djævle og danske bordhockeyentusiaster i Helsingør

af | dec 2, 2004

Under et planlagt ophold på Djævleøen (bare rolig…de kalder os for det mørke Jylland så de burde ku´ ta´ det!!!) lykkedes det for den lokale bordhockeyspiller Bjarne Axelsen fra Fremad Eagles Brønderslev at sikre sig en andenplads i en turnering i Helsingør efter den på dagen usædvanlig skarpt spillende Lasse Søby.


Der deltog 12 spillere i den hyggelige turnering som foregik under særdeles private forhold hos Lasse Søby, som havde gjort alt hvad der stod i hans magt for at lave en så perfekt arrangeret turnering som overhovedet muligt (ihvertfald for ham selv ku´ det tyde på he-he!!)


Bl.a. blev der af en rund hånd uddelt adskillige mængder juleslik til de intetanende måske i denne sammenhæng naive jyder som tog godt for sig af retterne med det resultat at det til sidst kneb med at hæve sig fra stolen.


Desuden var pokalen, der prydede Lasse Søbys stue, så stor at man bare ved tanken om at det måske var den man kunne vinde ikke turde at spille sig helt ud. (dårlig undskyldning!!)


Under alle omstændigheder var det fortjent at Lasse vandt. Han havde gennem hele dagen udvist den rette ånd og taget sig kærligt af alle også af dommerne :-))


Selve finalen mellem Lasse Søby og Bjarne Axelsen endte 2-1 til førstnævnte hvilket stod i diametral modsætning til de to spilleres første indbyrdes opgør hvor Lasse Søby vandt 6-5 i et sandt målorgie.


Tredjepladsen gik til Henrik Møller, der umiddelbart efter nederlaget på 0-3 til Bjarne Axelsen i knald-eller-fald-kampen var lidt utilfreds med tempoet, men det var vist mest ærgrelsen over at misse finalen.Glædelig jul til alle – også jer i det globale djævleland :-))