Bangladesh 2 vandt Foreign Nation Cup

af | jul 3, 2006

Stort tillykke til Bangladesh 2 fra Fremad Eagles med guldet i Foreign Nation Cup……..

Vi havde håbet på guld til Iran, idet det iranske hold bestod af de tre tapre unge mænd Farzan Ghader, Amir Borhani og Kambiz Habib.

Farzan, Kambiz og Amir – I er unge, jeres chance skal nok komme, og iøvrigt skal vi huske at Amir ydede en fantastisk indsats når man ta´r i betragtning at han først lige for et par uger siden er begyndt at spille med i turneringer.

GODT GÅET DRENGE!!!

Nedenstående er sakset fra evolution.bordhockey.dk

———————————————————

Det blev Bangladesh II, der vandt Foreign Nation Cup efter en spændende finale mod Iran, hvor alting først faldt på plads i det sidste minut af tredje spillerunde, hvor V.A. Larsen scorede to gange, og dermed indhentede den føring, som Farzan havde skabt i starten af kampen, samtidig scorede Ruma til 2-0 og sikrede derved den vigtige sejr som gjorde at Bangladesh II vandt med 4-3.

I kampen om tredjepladsen tabte Bangladesh I overraskende til Pakistan med 3-4.

I semifinalen vandt Bangladesh II let over Pakistan med 6-2, mens der var stor spænding på i den anden semifinale, hvor der stod 4-4 efter de tre runder. Derefter skulle kampen afgøres på sudden death- kampe mellem Farzan og Hindi, Freddy og Kambiz samt Walid og Amir, ret hurtigt havde henholdvis Farzan og Freddy afgjort deres sudden kampe, så afgørelsen ville blive fundet i sidste kamp, hvor til sidst efter knap syv minutters spil at Amir scorede på en bulldozer.