Axelsen og Jeppesen jagter DM

af | nov 3, 2008

Bjarne Axelsen og Nicolai Dahl Jeppesen der blev danske mestre for hhv. ELITE og UNGDOM i 2007/2008 som startede i december 2007 med Vejle Open 2007 og sluttede i juni 2008 med Randers Open 2008 ser foreløbigt ud til at styre mod et sikkert forsvar af titlerne.

Det skal dog dertil siges at med det DM-system der anvendes i indeværende sæson er intet sikkert før sidste spilledag medmindre den overbevisende stil fortsætter.

I denne sæson er det faktisk kun nødvendigt at spille 4 turneringer for at tælle maximalt til den samlede DM-stilling og der er stadig 6 afdelinger tilbage.

Med sejren i weekenden over Nicolai Dahl Jeppesen i finalen i Rebild Grand Prix 2008 med kampscoren 4-1 sikrede Bjarne Axelsen sig dog et fremragende udgangspunkt i ELITE inden Hadsten Open 2008 den 29. november.

I DM 2008/2009 ELITE har Bjarne Axelsen nu 150 points efter to turneringer mens Anette Engel har 130 points og Nicolai Dahl Jeppesen 125 points.
I Hadsten Open 2008 spilles der – ligesom i Rebild Grand Prix 2008 – om 50 points til vinderen og 45 points til nummer to.
Desuden om 40 points til nummer tre og fire samt 35, 30, 25 o.s.v


For ungdom er Nicolai Dahl Jeppesen startet i forrygende stil.
Førstepladsen i Århus Open 2008 har bragt ham i spidsen med 25 points mens Anders Dodensig følger lige efter med 20 points.
I Hadsten Open 2008 spilles der igen om points til ungdomstitlen.
Rebild Grand Prix 2008 gav ikke points i ungdomskonkurrencen men med sejren over Nico Lyksholm i finalen beviste Nicolai Dahl Jeppesen, at han for tiden er den mest formstærke ungdomsspiller.
I DM 2008/2009 UNGDOM tæller 5 ud af 6 turneringer.


Intet er dog afgjort endnu (selvfølgelig)

“I Coppa Angela 2008 i oktober så vi jo netop Anders Dodensig vinde temmelig sikkert over Nicolai Dahl Jeppesen i finalen, så blandt vores mange dygtige ungdomsspillere bliver der ganske givet hård kamp hele vejen gennem sæsonen”, siger Bjarne Axelsen, der er formand for Fremad Eagles Bordhockey.

“Desuden har vi i Mick Poulsen en særdeles farlig outsider, der nok ikke i denne sæson vil spille med om DM-guldet for ungdom, men som sagtens vil kunne drille nogle på vejen mod afgørelsen på DM-titlen hvis de ikke er opmærksomme”, fortsætter Bjarne Axelsen.

“I vores ungdomsafdeling er der efterhånden bredt sig en mere og mere tydeligt forståelse af at hvis man vil blive god og opnå resultater – hvad der jo er mange af dem der gerne vil – så skal der slides med træningen – både i klublokalet og derhjemme”, slutter Bjarne Axelsen.


Fra Dansk Bordhockey Unions side udtrykkes der håb om en spændende og medrivende dag i Hadsten Kulturhus S
løjfen lørdag den 29. november og en masse deltagere i alle aldre.
I den forbindelse kan det desuden nævnes at Himmerlandsmesterskabet i weekenden for første gang blev arrangeret officielt i regi under DBHU med 43-årige Michael Toft Nielsen som vinder 4-0 i finalen mod Bjarne Rytter Sørensen.
Dermed også bevist at man som 40-årig ikke nødvendigvis er færdig som gårdsanger – eller som bordhockeyspiller for den sags skyld.