Axelsen dropper Lokomotiv

af | aug 13, 2009

Nummer 1 på DBHU Ranglisten Bjarne Axelsen dropper planerne om at forsøge at spille BHK Lokomotiv til sin første DM-medalje nogensinde i DM for hold.


Bjarne Axelsen offentliggjorde ellers tidligere på sommeren, at han var klar til at indgå i projektet “På sporet af DM-guldmedaljerne”.

Lørdag den 27. maj spillede Bjarne Axelsen da også sammen med Michael Toft Nielsen, Anette Engel og Anders Dodensig for BHK Lokomotiv i den lilla trøje i første afdeling af DM for hold 2009/2010.Bjarne Axelsen udtaler til bordhockey.dk:


“Selve projektet var enormt spændende og for mig ville det være en udfordring at være kaptajn for en decideret guldsatsning fra BHK Lokomotiv.

I Fremad Eagles Bordhockey har vi jo vundet DM-guld for hold 5 gange (2004 – 2008 red.) og en enkelt gang med vores eliteafdeling Torpedo Ducks (2009 red.), så det ville være spændende at se om BHK Lokomotiv kunne hjemtage guldmedaljerne.

Jeg er imidlertid skuffet over at BHK Lokomotivs oprindelige spillere har engageret sig uendelig lidt i projektet ligesom det overrasker både mig og flere andre at der ikke var repræsentanter til stede fra BHK Lokomotivs bestyrelse til første DM-afdeling.


Desuden har der i Fremad Eagles bagland og fra supporterklubben Oraklet Support været utilfredse røster med skiftet, og det kan jeg ganske enkelt ikke sidde overhørig.
Fremad Eagles motto er “Intet Over Klubben” og ingen handlinger relateret til bordhockey må skade vores fælles klub”bordhockey.dk har også talt med Steen Sundbro, formand i BHK Lokomotiv, som siger:


“Det er for mig en enorm skuffelse, at Bjarne Axelsen – og oveni det flere elitespillere – igen har vendt ryggen til dette spændende projekt.
Det er rigtigt at klubbens oprindelige spillere ikke har været voldsomt engageret men de har heller ikke niveauet til at spille med om DM-guld.
Nu kan vi lige så godt konstatere at det ikke bliver til medaljer for BHK Lokomotiv i denne sæson.
Michael (Toft Nielsen red.) har meddelt at han i denne sæson vil stille sig til rådighed for Team Bärchen, hvis der bliver holdkonkurrence i forbindelse med en eventuel Århus Open 2009 og dermed er der ingen stamme tilbage på holdet.


 


Anette Engel udtaler til bordhockey.dk


“Projekt Lokomotiv skabte splittelse blandt de bedste spillere i Fremad Eagles fordi flere var voldsomt utilfredse med holdudtagelsen, og det går ikke.
Derfor er det bedre at gå tilbage til den gamle ordning med at Bjarne (Axelsen red.) udtager de bedste spillere til Eagles hold i ugen op til holdturneringen.Nicolai Dahl Jeppesen udtaler til bordhockey.dk


“Jeg spiller ikke for BHK Lokomotiv. Jeg spiller kun for Eagles. Jeg synes også første afdeling af holdturneringen viste at det ikke var de rigtige spillere der var på holdet.
Nico (Lyksholm red.) og jeg vandt begge sikkert vores kampe undtaget mod Bjarne (Axelsen red.) og kampen sluttede 7-5.
Det viser også det ikke var de bedste spillere der var udtaget.Bjarne Axelsen understreger at alle spillere i Fremad Eagles Bordhockey vil være inde i billedet til at spille på Fremad Eagles førstehold til de enkelte afdelinger af DM for hold.

Det gælder også spillere som Peter Ørum og Mathias Langbak i det tilfælde de vælger at stille sig til rådighed for holdet, når de har mulighed for at deltage i danske turneringer.Bjarne Axelsen siger:
“Afgørende for hvem der spiller er flere ting:
Indsatsen til fællestræning, tidligere præstationer i holdturneringer, præstationer i individuelle turneringer samt en generel vurdering af spillerens niveau på det pågældende tidspunkt.

Alle er inde i billedet, og hver spiller i førsteholdstruppen vil få en grundig orientering før hver holdturnering om de kan forvente spilletid eller ej og vil desuden få at vide hvad de skal arbejde med for at komme i betragtning til førsteholdet.
Der er hård konkurrence om pladserne, og hver gang vil nogle blive skuffede men sådan er det i en elitetrup.

Der skal arbejdes med tingene, og den hårde indsats der leveres kommer jo flerfold tilbage når mesterskabet vindes og guldet sikres, eller den dag vedkommende sammen med det danske landshold banker Ungarn til VM – endda på Ungarns hjemmebane.”Brønderslev, torsdag den 13. august 2009