Aldrig røde tal i Fremad Eagles

af | jan 24, 2004

Den nystiftede bordhockeyforening Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev er sandsynligvis idrætsforeningen med det mindste budget i Brønderslev Kommune.
Foreningens samlede budget for indeværende år er på kr. 15.000.


“Alene det at starte en forening som vores op er forbundet med visse startomkostninger”, udtaler kasserer i Fremad Eagles Lars Leen.


“Vi har dog i bestyrelsen aftalt, at dette skal være den første forening i Brønderslev Kommune der aldrig nogensinde vil komme til at opleve underskud”, udtaler Lars Leen.


“De primære omkostninger her i startfasen er indkøb af spil og rejseomkostninger for klubbens medlemmer, idet vi i Fremad Eagles jo er den hidtil eneste klub i Danmark”, udtaler Peter Ørum, der er næstformand.


“Vi kan sagtens holde en masse træningspas med hinanden, men hvis vi skal videreudvikle os, hvad da bestemt er vores intention, bliver vi nødt til at møde spillere fra andre klubber, hvilket altså i vores nuværende situation vil sige spillere fra klubber i eksempelvis Sverige, Norge eller Tyskland”, udtaler Peter Ørum.


“Desuden er det vores klare mål at udbrede kendskabet til denne sportsgren i hele Danmark, hvilket også vil betyde en del rejseaktivitet”, siger Peter Ørum.


Bestyrelsen for Fremad Eagles Bordhockey Brønderslev udtaler samstemmende at klubben allerede nu er åben for medlemmer. Medlemskab af foreningen koster 200 kroner om året og giver ret til deltagelse i alle turneringer arrangeret af klubben.
Medlemskab opnås enten pr. mail via hjemmesiden www.bordhockey.tk eller ved at kontakte klubben på mobilnummer 40 92 74 09.


Planen er én til to turneringer om måneden for medlemmerne af Fremad Eagles.


“Vi håber inderligt, at 4-5 lokale virksomheder eller butikker melder sig på banen som økonomiske samarbejdspartnere for dette nye initiativ, som allerede er blevet en succés i 19 lande verden over”, udtaler næstformand i Fremad Eagles Peter Ørum.