13 spillere dystede om PM Grand Prix 2004

af | mar 8, 2004

Kenneth Nielsen fra Frederikshavn var den store positive overraskelse da bordhockeyklubben Fremad Eagles Brønderslev afviklede PM Grand Prix 2004 i Boligforeningen PM´s lokaler i afdeling 11 på Niels Bohrs Plads 2.
Kenneth Nielsen der har spillet bordhockey i 30 år nåede finalen hvor det blev til nederlag til Bjarne Axelsen, der sammenlagt vandt med 9-3.I semifinalen havde Kenneth Nielsen besejret Peter Ørum med 6-5 efter to særdeles tætte og spændende kampe. Bjarne Axelsen slog i sin semifinale Jess Philipsen med 6-3 men Jess Philipsen vandt dog den ene af kampene med 1-0 med en flot indsats i forsvaret. Peter Ørum slog Jess Philipsen med 5-3 i kampen om 3. pladsen.
I kvartfinalerne havde Peter Ørum besejret den 12-årige debutant Emil Hansen med 9-0 mens Jess Philipsen slog Lasse Sørensen med 4-3 efter sudden victory.
Bjarne Axelsen vandt i sin kvartfinale med 15-2 over Morten Bo Gramkow Thomsen mens Kenneth Nielsen besejrede Mathias Langbak med 4-2 i kvartfinalen.
Mathias Langbak sikrede sig den samlede 5. plads ved at slå Lasse Sørensen med 2-1, mens Emil Hansen blev nr. 7 ved at slå Morten Bo Gramkow Thomsen med 1-0 i kampen om 7. pladsen.
Placeringerne fra nr. 9 til 13 gik til Henrik Jensen, Christian Nielsen, Brian Iversen, Alexander Dunnigan og Bjarne Sørensen.
Der var spillere fra både Brønderslev, Øster Brønderslev, Frederikshavn og Aalborg.
Til en af de kommende turneringer dukker der også spillere op fra Pandrup, Aabybro, Hjørring og Hirtshals, og det seneste er at bordhockey nu også er nået til Vrå, hvorfra Brian Jensen har meddelt sin interesse. Brian Jensen er i øvrigt kendt som stregspiller hos EH Brønderslev i mændenes 1. division i håndbold.
Efter turneringen er det fortsat Bjarne Axelsen der fører i kampen om det nordjyske mesterskab, idet han har 95 points. Peter Ørum er nr. 2 med 83 points mens Mathias Langbak er nr. 3 med 62 points. Derefter følger Jess Philipsen med 52 points, Henrik Jensen med 48 points mens Lasse Sørensen har 45 points.
Næste turnering arrangeret af Fremad Eagles er STIGA Grand Prix 2004 som afvikles lørdag den 20. marts i PM´s festlokaler på Niels Bohrs Plads. STIGA er Fremad Eagles seneste sponsor idet de netop har skænket 5 spil til foreningen.