101,2 FM Ligaen 2010 #3

af | jan 19, 2010

3. afdeling af 101,2 FM Ligaen 2010 blev spillet tirsdag
(den 19/1 2010)


Til trods for smerter efter en operation i foden var Anette Engel skarp med hænderne og spillede sig med overbevisende spil i semifinalerne mod Anders Dodensig i finalen.


I den anden semifinale mødtes Bjarne Axelsen og Michael Toft Nielsen, og i nogle gode tempofyldte kampe vandt Bjarne Axelsen med 4-0 i kampe.


Bjarne Axelsen vandt finalen over Anette Engel.
Michael Toft Nielsen vandt bronzekampen over Anders Dodensig.Semifinaler:
Bjarne Axelsen – Michael Toft Nielsen = 6-1, 4-3, 8-1 og 8-0.
Anette Engel – Anders Dodensig = 4-0, 2-3, 4-1, 4-5f, 5-1 og 7-1.


Kampen om bronzekampen:
Anders Dodensig – Michael Toft Nielsen = 1-2f, 4-5f og 1-2


Finalen:
Bjarne Axelsen – Anette Engel = 9-1, 6-2, 8-1 og 12-2.


 


Nicolai Dahl Jeppesen blev nummer 5 mens Victor Løth Bodilsen satte sig på sjettepladsen.


Desuden indtog to af de unge dygtige spillere fra den uofficielle lokale liga SFO Cuppen 101,2 FM Ligaen, nemlig Emil Algrensen og Oscar Fuglesang med placeringer som nummer 7 og 8.


Havde de tre aldrende spillere Bjarne Axelsen, Anette Engel og Michael Toft Nielsen ikke deltaget i turneringen havde gennemsnitsalderen været 11 år med Nicolai Dahl Jeppesen og Anders Dodensig til at trække gennemsnitsalderen op 🙂“Vi er godt tilfredse med invationen af helt unge spillere, og i den forbindelse er den helt rigtige vej frem at arrangere nogle uofficielle lokale ligaer på skoler og i fritidsklubber”, siger formand for Fremad Eagles Bjarne Axelsen.


“Et godt eksempel er SFO Cuppen på Skolegade Skole i Brønderslev, hvor der er godt gang i bordhockeyspillet, og det kommer også os som lokal klub og idrætsforening til gode”, siger Bjarne Axelsen.


“Det er meget tilfredsstillende for mig, at DBHUs bestyrelse har sagt ja til at at disse uoffcielle ligaer giver nogle points til DBHU Ranglisten.
Der er ingen tvivl om at de helt unge går op i den slags, og det er kun en yderligere motivationsfaktor for dem.

Jeg kunne ønske mig at mange flere klubber havde energien til at lave disse lokale ligaer, således det samlede antal danske spillere kunne vokse noget mere.


Vi skal tænke kreativt således vi kan fastholde de nye unge spillere i det danske bordhockeymiljø, da de er afgørende for sportsgrenens udvikling nu hvor nogle af de gamle klubber uden ungdomsspillere nærmest har givet op.


 


101,2 FM Ligaen 2010 tjener desuden som kvalifikation til slutspillet om Klubmesterskabet 2010 i Fremad Eagles Bordhockey.

Der spilles 11 indledende afdelinger.
De 8 bedste sammenlagt kvalificerer sig til play off, som afvikles søndag den 4. april 2010.


Her kan nummer 1 efter de indledende afdelinger vælge mellem nummer 7 og 8, mens nummer 2 kan vælge mellem nummer 6 og så den spiller (nummer 7 og 8) som nummer 1 ikke vælger.Nedenfor ses de 8 spillere der p.t. er kvalificeret til slutspillet:  • Bjarne Axelsen
  • Anders Dodensig
  • Anette Engel
  • Michael Toft Nielsen
  • Nicolai Dahl Jeppesen
  • Victor Løth Bodilsen
  • Emil Algrensen
  • Oscar Fuglesang

 


Slutspillet afvikles som nævnt søndag den 4. april 2010.