1. april i Fremad Eagles :-)))

af | apr 1, 2005

På datoen den 1. april er der tradition for at lave lidt uskyldig sjov, og den var Fremad Eagles selvfølgelig også med på i år.


Lad det være sagt med det samme:
Der er ikke indgået nogen aftale med verdensstjerner i bordhockey om 15 træningsweekender om året og at de skal optræde på Fremad Eagles hold til hold-DM m.v.Dette betyder, at Fremad Eagles foreløbig må klare sig med de danske stjerner (eller noget der ligner) der lige nu udgør holdet.Med andre ord:
De sande stjerner lige nu i Fremad Eagles er Lasse Penning, Mathias Langbak, Vagn Kristoffersen, Alexander Dunnigan, Peter Nielsen, Christoffer Amstrup, Michael Toft Nielsen, Bjarne Rytter Sørensen, Peter Ørum og Bjarne Axelsen, men folk med kendskab til disse meget forskellige mennesker vil også vide at disse individer så rigeligt har hvad der skal til for både at være stjerner på og udenfor banen :-))))


Dog ta´r vi stadigvæk med kyshånd imod tilbuddet fra Jørgen Jensen – formand i Frederikshavn Bordhockey Klub – om at ham og hans meget talentfulde søn Jan Berggren Jensen kan spille for klubben. Specielt nu hvor rygter vil vide at Frederikshavn BK forstærker sig med den kendte floorballspiller Per Schmidt.


Over alle grænser – flyver vi mere end nogensinde!!